Klanttevredenheid
9
John Bogers boeken

Wil je John Bogers boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van John Bogers voor een evenement.

Biografie John Bogers

Entertainer "Pur Sang" John Bogers met meer dan 30 jaar show ervaring, als conservatorium opgeleide vakmusicus. Mede door zijn creativiteit in show realisatie, ontwerp en uitvoering, maar vooral door de liefde voor zijn vak, komt dit alles samen in één pakket.

Het Piano concept maar dan nog spectaculairder. Muzikaal en visueel een aanwinst voor elk evenement. Deze show is zo allround (met meer dan 6000 nummers in het repertoire) dat hij werkelijk alles kan spelen. Wenst u achtergrond dat kan! Top 40 , top 100, latin, Nederlandstalig, rock and roll, reggae, met als specialiteit het echte 70ties and 80ties, qua sfeer, gevoel en repertoire.

Een passend repertoire voor elk evenement naar wens. Ook een optionele showcase met de Chrystal Show Dancers is een aanrader, 4 showblokken van Vegas tot Rio.

De voor de helft van plexiglas "One of a kind" piano zit vol met verlichting. Dit maakt deze piano een echte bezienswaardigheid, een regelrechte kameleon. Daarbij heeft de piano een complete Sound, waar een ieder op uw evenement versteld van gaat staan.

Deze show is te boeken voor alle denkbare evenementen, zoals bedrijfsfeesten, festivals, horeca, besloten feesten, bruiloft etc........... Een show van dit kaliber zie je echt zelden dus wanneer u iets origineels zoekt? 

John Bogers boeken doe je bij Viking Entertainment!

John Bogers boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
John Bogers boeken
John Bogers boeken
John Bogers boeken

John Bogers boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
John Bogers boeken
John Bogers boeken
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095