Klanttevredenheid
9
Joey Hartkamp

Wil je Joey Hartkamp boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Joey Hartkamp voor een evenement.

Biografie Joey Hartkamp

 Joey Hartkamp de zanger uit Arnhem die sinds zijn debuut door vele de titel van ‘Rijzende ster’ krijgt, is in een sneltreinvaart bezig om met zijn energierijke en spetterende optredens heel Nederland te veroveren. De zanger werd bekroond met een Buma NL Award.

De energieke zanger staat bekend om zijn feestrepertoire met de bekendste Nederlandstalige hits en ook met zijn eigen singles, zoals ‘Hoor Je M’n Hart’ en ‘Ik Vind Je Sexy’ en ‘Ale Ale Ale’ live worden overal heerlijk meegezongen.

Joey Hartkamp boeken

Al op jonge leeftijd was Joey bezig met muziek. Zo zong hij in het koor van Frans Bauer, Marianne Weber en Koos Alberts en vanuit stichting Conamus ontving hij twee keer een uitnodiging om Nederland te vertegenwoordigen op het Golden Star kindersongfestival in Roemenië. Daar won de zanger de prijs voor ‘Best Vertolkt’ liedje.

Zijn carrière startte officieel toen hij meedeed aan het programma ‘Bloed, Zweet en Tranen’ op SBS6. Het zorgde ervoor dat Joey onder andere werd uitgenodigd door Shownieuws en om live te zingen bij ‘De Wereld Draait Door’.

Boekingen Joey Hartkamp

Inmiddels is Joey niet meer van het podium weg te denken en treed hij op door heel het land. Ook op grote evenementen heeft hij inmiddels bewezen een rasechte Nederlandstalige artiest te zijn. Zo stond hij onder andere op het podium van het Mega Piraten Festijn, DutchValley, SterrenNL Muziekfeest op het plein en in het Gelredome!

Joey Hartkamp boeken doe je bij Viking Entertainment!

Joey Hartkamp boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze Nederlandstalige zanger. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Joey Hartkamp boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Joey Hartkamp
Joey Hartkamp
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095