Klanttevredenheid
9
Jetzt Geht's Los

Wil je Jetzt Geht's Los boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Jetzt Geht's Los voor een evenement.

Biografie Jetzt Geht's Los

Met een show van Jetzt Geht's Los! kunt u een keuze maken een Duitstalige stimmungsband en 2 tot 4 artiesten in een avondvullend programma. De bands en artiesten zijn speciaal voor Jetzt Geht's Los! geslecteerd en zij zorgen dan ook voor een ongekende stimmungsgarantie.

De show wordt omlijst door prefect licht en geluid. Het podium wordt helemaal in stijl aangekleed. Per show zal volledig op maat gemaakt artwork en reclamemateriaal (posters/flyers) worden aangeleverd. Jetzt Geht's Los! heeft een samenwerkingsverband met Hansen Dranken in Linne. Door een beroep te doen op (in sommige gevallen slechts een deel) van uw drankenpakket voor deze avond kunnen vaak hoge kortingen op het uitkoopgage worden verkregen. Kortingen op dranken en witbier en aankleding in Tirolerstijl van uw lokatie.

Jetzt Geht's Los boeken doe je bij Viking Entertainment!

Jetzt Geht's Los boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Jetzt Geht's Los
Jetzt Geht's Los
Jetzt Geht's Los
Jetzt Geht's Los

Jetzt Geht's Los boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Jetzt Geht's Los
Jetzt Geht's Los
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095