Klanttevredenheid
9

Wil je Jeopardy boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Jeopardy voor een evenement.

Biografie Jeopardy

Wil je een band, die durft buiten de lijntjes te kleuren? Stevige pop/rockcovers, gebracht met passie maar zonder poespas? Simpelweg een dikke liveband? 

Dan ben je bij Jeopardy (spreek uit: Djeppurdie) aan 't juiste adres! Meer dan 15 jaar muzikale evolutie heeft geleid tot een band die inmiddels weet wat ze kunnen. Dé band waar beeld en geluid naadloos samengaan en de toeschouwer wordt getrakteerd op een avond entertainment met alle bekende poprock in de hoofdrol.

Wat brengt Jeopardy: Passie on stage! Wisselende lead-en samenzang, subliem gitaarspel wat wordt gecombineerd met een "animal" achter het drumstel en geschoold toetsenwerk. Een spring-grage bassist maakt het verhaal compleet!

Durf je 't aan om 's wat anders te proberen? Jeopardy zal je niet teleurstellen...... Te boeken voor: kermissen, festivals, bruiloften, themefeesten en bedenk 't maar!

 

Jeopardy boeken doe je bij Viking Entertainment!

Jeopardy boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Jeopardy boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095