Klanttevredenheid
9

Jebroer boek je bij Viking

De in Leiden opgegroeide Jebroer (Tim Kimman) is een typisch geval van een ruwe bolster, blanke pit. Opgevoed door twee vrouwen, was hij al op jonge leeftijd de man in huis. Hoewel hij in zijn tienerjaren voor zijn omgeving soms onhandelbaar was, veranderde de goedlachse familieman dankzij zijn open houding in ieders grote broer. Van zijn eigen broertje en zusje, maar ook van vrienden, kennissen, de straat en van jou. Jebroer is er voor iedereen en is vastberaden om te blijven.

Nadat Jebroer in het verleden o.a. een groep vormde met stadsgenoot Keizer, belandde de rapper uiteindelijk in de studio bij producer Boaz van de Beatz. Het collectief rondom Boaz, Nouveau Riche, sloot hem in de armen en kort hierop volgden de eerste releases.

Met Boaz als vaste partner achter de knoppen, verschenen nummers als 'Btje vliegen tog', 'Van een andere moer' en 'Vriendje'. Jebroer toont zich goudeerlijk, maar in your face en duidelijk hoorbaar op straat opgegroeid. De videoclips bij de aanstekelijke, elektronische hiphoptracks zijn goed voor honderdduizenden views op YouTube.
In 2011 levert Jebroer met vijf nummers een bijdrage aan het groepsalbum 'Alziend Oor' wat op Nouveau Riche Music verschijnt. Lovende kritieken, energieke liveoptredens en knotsgekke sessies bij radio en TV worden dat jaar bekroond met een State Award voor de 'Beste groep'.

Jebroer werkt met Nouveau Riche-collega Mr Polska samen op diens EP en album en gaat vervolgens met hem mee op tournee. Samen touren ze tot twee keer toe uitgebreid langs poppodia en festivals in Nederland en België. Hoogtepunten zijn optredens op festivals als Solar, Paaspop, Noorderslag en meerdere Bevrijdingsfestivals.

Ondertussen maakt Jebroer zijn opwachting op de remix van Yellow Claw's hitsingle 'Allermooiste feestje' en brengt hij zijn eigen single 'Herrie in me oor' uit. Het nummer groeit uit tot een van dé clubhits en wordt genomineerd voor een State Award in de categorieën 'Beste single' en 'Beste videoclip'. Ook is Jebroer te horen op een andere grote clubhit: 'Nooit meer slapen' van Yellow Claw waarmee hij zijn eerste notering in de hitlijsten scoort. In het zelfde jaar toont Jebroer dat hij over meer kwaliteiten beschikt. Zo acteert hij in de serie 'Van God Los' en de korte film 'De Zure Inval' en presenteert hij het onlineprogramma 'Nosso in je osso'.

Jebroer brengt zijn debuut-EP 'Broederschap' uit en releast hij succesvol de singles en video's van 'Omlaag', 'Een Mens' en hitsingle 'Allemaal Lichten'. Bovendien zal zijn debuutalbum het licht zien en zal hij een clubtour met meer dan twintig shows in Nederland en België. 

Met een volle agenda, miljoenen views op YouTube en een 'leger' aan Twitter-followers op zak, is 2014 het jaar waarin Jebroer definitief zijn stempel drukt op de Nederlandse hiphopscene.

JeBroer boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095