Klanttevredenheid
9

Wil je Hooked On Red Delicious boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Hooked On Red Delicious voor een evenement.

Biografie Hooked On Red Delicious

Hooked on Red Delicous. Drie heerlijke zangeressen die kunnen dansen, entertainen en bovenal prachtig zingen. Hiermee is het repertoire en uitstraling van Hooked on Red in één klap gigantisch uitgebreid.

Je neemt een topband en krijgt daar gelijk een act bij.De drie zangeressen zijn een traktatie voor het oog. Ze zingen nummers van vroeger tot nu en daarnaast kunnen ze ook nog eens geweldig dansen en entertainen. Doe je ogen dicht wanneer de zangeressen individueel hun mannetje staan en je waant je live bij een concert van Beyoncé, Skunk Anansie of Rihanna. Zo gevarieerd zijn de drie stemmen. Tezamen tikken ze met het grootste gemak ook een liedje van K3 of Destiny’s Child af . Dit even als voorbeeld om maar iets van de veelzijdigheid van het repertoire en deze zangeressen te noemen.

De combinatie van de toch al doorgewinterde muzikanten en de in totaal drie zangeressen, hetgeen samen “Hooked on Red Delicious” vormt, geeft een nieuwe frisse dimensie aan het woord allround en multi-inzetbaar.

Hooked On Red Delicious boeken doe je bij Viking Entertainment!

Hooked On Red Delicious boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Hooked On Red Delicious boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095