Klanttevredenheid
9
Hippe Dames Band

Wil je Hippe Dames Band boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Hippe Dames Band voor een evenement.

Biografie Hippe Dames Band

Een Hippe Dames Band kunt u boeken in verschillende formules. DamesDraaienDoor Grand, DamesDraaienDoor Ultimate en DamesDraaienDoor Extreme!
 

Dames Draaien Door GrandDDD Grand is een combinatie van een Female DJ en 3 Artiesten. De combinatie
kan bestaan uit een vrouwelijke DJ met een Saxofoniste, Violiste, Vocaliste, Percussioniste en/of een Pianiste, die heerlijke muziek ten gehore brengen met een female flow. Deze vier dames weten exact hoe ze een publiek kunnen verleiden met hun groovy en sexy tunes, maar zeker ook hoe ze een dansvloer in beweging moeten krijgen. Hierbij draait het om de vrouwelijke touch in muziek, wat een andere beleving is dan velen gewend zijn! DDD Grand kan worden aangevuld met danseressen en/of Female VJ die op LED-scherm persoonlijke visuals projecteert.

Wat kunt u verwachten van DDD Grand?
Deze stijlvolle dames zorgen voor een origineel en sensationeel optreden. De ervaringen sublieme onderlinge samenwerking van deze dames maakt deze show zowel geschikt voor optredens op bedrijfsfeesten, privéfeesten , tijdens festivals, alsmede in clubs.

Muziek Genre 
Dance, House, Lounge, Club, Commercieel en Allround

Top 3 specialiteiten
Bedrijfsfeesten, Privéfeesten, Beurzen

Aanvullende mogelijkheden 
We kunnen eveneens een volledig avondvullend programma verzorgen met deze act. Enkele mogelijkheden zijn:
DJ en Vocaliste (tijdens diner of bij binnenkomst van de gasten)
✓ Lounge DJ en Violiste (tijdens het diner)
✓ DJ, Saxofoniste, Violiste en Vocaliste tijdens de feestavond

Bijzonderheden 
DDD Grand maakt gebruik van een rider. In dit document staan de zaken die nodig zijn om het optreden op een goede manier te laten verlopen.Uiteraard, indien gewenst, verzorgen we de volledige technische ondersteuning. (DJ Booth, licht, geluid, podium, etc.)

 

Dames Draaien Door UltimateDDD Ultimate is een combinatie van 5 dames. Een combinatie kan worden gemaakt van één of meer vrouwelijke DJ’s gecombineerd met een Saxofoniste, Violiste, Vocaliste, Percussioniste en/of een Pianiste, die heerlijke muziek ten gehore brengen met een female flow. Deze dames weten exact hoe ze een publiek kunnen verleiden met hun groovy en sexy tunes, maar zeker ook hoe ze een dansvloer in beweging moeten krijgen. Hierbij draait het om de vrouwelijke touch in muziek, wat een andere beleving is dan velen gewend zijn! DDD ultimate kan worden aangevuld met danseressen en/of Female VJ die op LED-scherm persoonlijke visuals projecteert.

Wat kunt u verwachten van DDD Ultimate?
Deze stijlvolle dames zorgen voor een origineel en sensationeel optreden. De ervaring en sublieme onderlinge samenwerking van deze dames maakt deze show zowel geschikt voor optredens op bedrijfsfeesten, privéfeesten , tijdens festivals, alsmede in clubs.

Muziek Genre 
Dance, House, Lounge, Club, Commercieel en Allround

Top 3 specialiteiten
Bedrijfsfeesten, Privéfeesten, Beurzen

Aanvullende mogelijkheden 
DDD Ultimate is één groot feest met maximale impact waarbij de dames de sfeer blijven bouwen tot het dak eraf gaat. Als u wenst dat wij de sfeer extra kracht bijzetten met effecten, informeert u dan gerust naar DDD Extreme waarbij u kunt kiezen uit aanvullende Special Effects zoals sparkulars en vuurwerk, DDD Danseressen en LED-schermen!

Bijzonderheden
DDD Ultimate maakt gebruik van een rider. In dit document staan de zaken die
nodig zijn om het optreden op een goede manier te laten verlopen. Uiteraard verzorgen we desgewenst de volledige techniek (DJ booth, licht, geluid, podium, etc).

 

Dames Draaien Door Extreme
 De overtreffende trap aller trappen. Wilt u écht alles uit de kast halen met uw evenement? Dan is DamesDraaienDoor Extreme iets voor u! Deze act is namelijk ‘extreem’ in de beste zin van het woord: extreem uitgebreid, extreem vermakelijk en extreem op maat! Eén female DJ, 5 female muzikanten, danseressen, een VJ en spetterende effecten. Zelfs een LED-scherm en vuurwerk is mogelijk. Voor een grote impact met meer dan vijf dames boekt u DDD Extreme. Neemt u vrijblijvend contact met ons op als u interesse heeft in een waar spektakel!

Wat kunt u verwachten van DDD Extreme?
Groot, groter, grootst. Met deze act haalt u alles wat DamesDraaienDoor u maar te bieden heeft, in huis! Muzikaal talent, prachtige effecten, indrukwekkende visuals en prachtige, stijlvolle danseressen. U heeft het voor het zeggen!

Muziek Genre
Pop, Top 40, Disco, Soul, 80’s & 90’s, Dance, House, Lounge, Club, Commercieel en Allround

Top 3 specialiteiten 
Bedrijfsevenement, Club(avond), Privéfeesten

Aanvullende mogelijkheden 
DDD Extreme is een op maat concept, aan te vullen met een zeer uiteenlopend scale aan opties. Stel ons vrijblijvend op de hoogte van uw wensen en wij komen bij u terug met een passende offerte.

Bijzonderheden
DDD Extreme maakt gebruik van een rider. In dit document staan de zaken die nodig zijn om het optreden op een goede manier te laten verlopen. Wij kunnen desgewenst alle technische zaken voor u uit handen nemen.

Hippe Dames Band boeken doe je bij Viking Entertainment!

Hippe Dames Band boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Hippe Dames Band boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Hippe Dames Band
Hippe Dames Band
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095