Klanttevredenheid
9
Het Kleurfeest

Wil je Het Kleurfeest boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Het Kleurfeest voor een evenement.

Biografie Het Kleurfeest

Een muzikaal tekenavontuur! Kinderen ontmoeten en inspireren elkaar al tekenend op het grote speelvlak en werken zo samen met twee tekenaars aan een groot kunstwerk. De muzikale omlijsting werkt betoverend; de zanger/gitarist brengt live liedjes uit de hele popgeschiedenis.

Het Kleurfeest heeft inmiddels voor mooie momenten gezorgd tijdens theaterfestivals, pleinfeesten, voorleesdagen in bibliotheken, vieringen in zorginstellingen en als activiteit in musea.

Geef Het Kleurfeest een plek in je programmering, daar waar veel mensen elkaar ontmoeten. Bijvoorbeeld in de foyer of dicht bij de horeca. Zo kunnen drukke ruimtes toch ontspannen aanvoelen. Kinderen die languit liggen te tekenen en ouders die meedoen of met een drankje er omheen zitten. Een kleurrijk visitekaartje bij binnenkomst.

Ook zeer geschikt op festivals waar dit het moment is om tot rust te komen. Het Kleurfeest wordt vaak terug gevraagd en is altijd weer anders.

 

Het Kleurfeest boeken doe je bij Viking Entertainment!

Het Kleurfeest boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over dit kleurfeest. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Het Kleurfeest
Het Kleurfeest
Het Kleurfeest

Het Kleurfeest boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Het Kleurfeest
Het Kleurfeest
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095