Klanttevredenheid
9
Guido’s Orchestra

Wil je Guido’s Orchestra boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Guido’s Orchestra voor een evenement.

Biografie Guido’s Orchestra

In 1998 benaderde Guido zijn jeugdvriend en poptoetsenist Falco Borsboom om samen met hem te componeren aan een nieuwe orkestproductie: Guido’s Orchestra. Een jaar later leveren de orkestleden reeds een indrukwekkende bijdrage aan Heineken NightLive: zes voorstellingen lang in een overvol Ahoy, met popiconen als Elvis Costello, K’s Choice, Roland Gift en Toni Braxton.

De liefde voor crossover smaakte naar meer en in 2001 speelt Guido Dieteren met zijn orkest en sopraan Wendy Kokkelkoren de eerste try-out van Guido’s Orchestra in het Limburgse stadje Thorn.

Guido’s Orchestra is vanaf 2002 enorm gegroeid, onder meer dankzij de release van de eerste CD Guido (2003) en de gezamenlijke optredens met topartiesten als Alessandro Safina, Marco Borsato en Trijntje Oosterhuis. Tegenwoordig bespeelt Guido’s Orchestra als hoofdact uitverkochte zalen in heel Nederland.

In 2006 en 2007 kreeg het poporkest landelijke bekendheid door optredens met onder meer Marco Borsato, Andrea Bocelli, Paul de Leeuw en Lucie Silvas tijdens de Symphonica in Rosso concertreeks. Ook tijdens de derde editie in september 2008 ontving Guido’s Orchestra wereldartiesten, zoals Lionel Richie, Candy Dulfer en Trijntje Oosterhuis. De vioolbattle met Candy Dulfer was volgens velen één van de hoogtepunten van de avond.

In het voorjaar van 2008 tourde Guido’s Orchestra langs de grote theaters van Nederland met de theatertour Red Passion Live in Concert. Het concert werd door zowel pers als publiek erg enthousiast ontvangen.

Guido, you are the man, it’s not my show, it’s your show.
- Lionel Richie -

…Als uit dat orkest dan ook nog lekker swingende muziek komt, gevarieerd, met veel enthousiasme en passie gespeeld, dan kan er eigenlijk weinig meer fout gaan.
- CultuurPodium, Hans Zilverberg, 6 mei 2008 –

Guido's Orchestra gaf voor de eerste keer een concert nieuwe Luxor Theater en het zal zeker niet de laatste keer zijn. Het was een heerlijke avond waarop mooie muziek gemaakt werd, van klassiek tot pop. De zaal was goed gevuld met een heel breed publiek van alle leeftijden dat zeer genoot. Guido's Orchestra is top en gaat ongetwijfeld de wereld veroveren.
- Rob Wiegman, directeur nieuwe Luxor Theater Rotterdam -

Guido’s Orchestra boeken doe je bij Viking Entertainment!

Guido’s Orchestra boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Guido’s Orchestra
Guido’s Orchestra
Guido’s Orchestra

Guido’s Orchestra boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Guido’s Orchestra
Guido’s Orchestra
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095