Klanttevredenheid
9
Goochelaar Jordi

Wil je Goochelaar Jordi boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Goochelaar Jordi voor een evenement.

Biografie Goochelaar Jordi

Met meer dan 20 jaar ervaring verbaast goochelaar Jordi Jansen steeds weer elk publiek op een zakelijk evenement of privefeest.

Op 9-jarige leeftijd raakte Jordi al in de ban van het goochelen. In zijn enthousiasme las hij eerst alle goochelboeken uit de bibliotheek en werd vervolgens gecoached als leerling van Joop Eiland. Jordi volgt nu zijn  passie en kinderdroom en timmert aan de weg als goochelaar. Jordi is nu werkzaam als professioneel magisch entertainer, naast zijn carrière als Radiodiagnostisch Laborant in het ziekenhuis.

Op 11-jarige leeftijd had Jordi zijn eerste optreden: voor honderden leeftijdgenoten tijdens een voorleeswedstrijd. Vanaf die tijd heeft hij vele optredens verzorgt, waaronder personeelsfeesten door heel Nederland.

Bij de eerste goochelwedstrijd waaraan Jordi deelnam, won hij direct de aanmoedigingsprijs. Joop Eiland organiseerde hierna Jordi's eerste internationale show, voor de Hollandse Club in Amerika.

Niet alleen het publiek is onder de indruk van Jordi's indrukwekkende trucs en spontane opmerkingen, ook collega goochelaars erkennen zijn professionaliteit en beloonden hem met de Publieksprijs op het Martin Tonelly goochelcongres.

Na meer dan 20 jaar goochelen, is Jordi nu niet alleen een ervaren artiest. Maar er is meer! Hij runt ook een bedrijf dat de mogelijkheden van kaarttrucs voor collega goochelaars promoot en beginnende goochelaars enthousiasmeert.

Goochelaar Jordi boeken doe je bij Viking Entertainment!

Goochelaar Jordi boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Goochelaar Jordi

Goochelaar Jordi boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Goochelaar Jordi
Goochelaar Jordi
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095