Klanttevredenheid
9
Gertwin one man band

Wil je Gertwin one man band boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Gertwin one man band voor een evenement.

Biografie Gertwin one man band

Gertwin Vissers is in 1972 in Nijmegen geboren en is opgegroeid in het Brabantse Schaijk. Muziek zat er al van jongs af aan in en vanaf zijn achste is hij begonnen met orgelles. Al snel ontdekte hij de vele mogelijkheden van een keyboard en samen met een drummer en bassist werden vele bruiloften, kroegen en feesttenten op z'n kop gezet.

Na jaren in een coverband als zanger/toetsenist vond Gertwin het wel mooi geweest en is hij sinds 2013 te boeken als one man band gertwin en speelt hij muziek voor jong en oud en alles wat daar tussen zit. Van een heerlijke foxtrot tot een nummer uit de actuele hitlijsten of een Nederlandstalige meezinger. Maar ook voor sfeervolle achtergrondmuziek tijdens uw recepties en diners is hij te boeken.
Sinds 2020 heeft het keyboard plaats gemaakt voor een draadloze keytar en is gertwin te boeken als Keytarplayer/one man band Gertwin.

Door zijn jarenlange ervaring weet Gertwin van elke middag of avond een geweldig feest te maken. Gertwin zingt alles live en begeleidt zichzelf daarbij met een keytar. Voeg daar een perfect afgesteld geluidssysteem aan toe en je hoort een volledige band, gespeeld door maar 1 persoon. Kortom, een volledig verzorgde middag of avond op het gebied van muzikale entertainment en gezelligheid, dat is waar Keytarplayer Gertwin voor staat!

Gertwin one man band boeken doe je bij Viking Entertainment!

Gertwin boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Gertwin one man band
Gertwin one man band
Gertwin one man band
Gertwin one man band

Gertwin one man band boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Gertwin one man band
Gertwin one man band
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095