Klanttevredenheid
9
Freetime

Wil je Freetime boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Freetime voor een evenement.

Biografie Freetime

Zoals de naam doet verwachten bestaat Freetime uit muzikanten die op professionele  wijze bezig zijn met muziek maar de liefde voor muziek is bij hun zo sterk dat zij ook in hun ‘free time’ muziek willen maken en het publiek wil meenemen op een reis door  de ‘evergreens’ van de popmuziek vanaf de jaren '70 met wat uitstapjes naar het heden!  

Freetime boeken voor jouw evenement 

Wie zingt er niet met volle borst mee met hits als "Islands In The Stream", "You’re The  One That I Want", "Disco Inferno", "Go Your Own Way", "Simply The Best", "Dancing Queen" en nog veel meer! 

De leden van Freetime zijn all-round muzikanten die hun ervaring hebben opgedaan  in bands als Miss Funky Fly, 10 PM, Booze & The Wildcats, Mannheim, Manilla en ooit samen gespeeld in de band Toledo. Na al die jaren hebben ze zich weer herenigd en blijven zij hun passie voor muziek uitstralen. 

Alles weten over het boeken van Freetime 

32 jaar geleden zongen ze al samen ‘Don’t Go Breaking My Heart’ en hun  enthousiasme spat anno 2019 nog steeds van het podium!  De Benjamin van de groep is Jefferson Herveille maar hoe jong hij ook is, hij heeft al meer dan 100 eigen nummers en samples op zijn naam staan. Als 12-jarige gooide hij al hoge ogen bij Idols en op dit moment heeft hij een hit met een Albanese zanger; wij zijn trots op dit jonge multi-talent in onze band! 

U ziet een mooie combi van jonge én oude rotten in het vak, die weten hoe ze het  publiek kunnen laten genieten van een geweldige middag/avond met topnummers uit  verleden, heden en toekomst!  

So let’s groove, let’s sing and let’s dance together!
 

Freetime boeken doe je bij Viking Entertainment!

Freetime boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Freetime

Freetime boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Freetime
Freetime
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095