Klanttevredenheid
9
Free Record Show

Wil je Free Record Show boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Free Record Show voor een evenement.

Biografie Free Record Show

De Free Record Show is de ultieme beleving! Zoek je favoriete cd-single uit de bakken, geef ‘m aan de DJ en ga los! De collectie bestaat uit meer dan 1000 singles die stuk voor stuk de dansvloer doen vullen en het publiek laat genieten. De cd-bakken zitten bom vol 90's en early 00's singles, van club classics tot R&B en van happy hardcore tot rock! Het publiek bepaalt wat voor avond het gaat worden. Het bladeren door honderden cd-hoesjes geeft een ouderwets gevoel en je komt altijd wel weer een originelere single tegen. Dat moment dat je die ene geweldige plaat gevonden hebt waarvan je dacht dat deze nooit meer ergens gedraaid wordt, maakt de Free Record Show zo geniaal.

De Free Record Show garandeert een show vol leuke muzikale herinneringen en staat zorgt voor een feestje met een glimlach. Hun ervaren DJ’s spelen dynamisch met de muziek en zorgt samen met de MC voor de nodige partytricks, confetti en leuke giveaways.

Wat Krijg je als je de Free Record Show boekt? Het hart van hun show zijn natuurlijk de CD’s, maar de entertainers zorgen dat deze in een 2.5 uur durend spektakel worden afgedraaid. De stijlvolle cd-bakken en DJ-booth maken het plaatje helemaal af. De show is ook aan te vullen met een FX-pakket (CO2/confetti) of met volledig licht en geluid (tot 1000 pers.)

Free Record Show boeken doe je bij Viking Entertainment!

Free Record Show boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Free Record Show
Free Record Show
Free Record Show

Free Record Show boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Free Record Show
Free Record Show
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095