Klanttevredenheid
9
Francine en Bart

Wil je Francine & Bart boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Francine & Bart voor een evenement.

Biografie Francine & Bart

Het muzikale duo Francine (zang) en Bart (piano) werkt al 10 jaar samen in verschillende formaties, groot en klein. Ze brengen u pure, elegante en warme klanken van Swing, Braziliaanse bossa, Blues, Latin en meer...

Vanaf haar twaalfde was stijldansen voor de half-Italiaanse Francine Recca haar grote passie. Later ontdekte ze dat ook zingen een geweldige manier bood om expressie te geven aan haar gevoel voor muziek. Met haar warme gevoelige stem zingt ze meer dan 200 nummers uit haar hoofd, vloeiend in het Engels, Portugees, Spaans, Italiaans, Nederlands en Frans.

Bart Rademakers is al jarenlang muzikaal actief als pianist, arrangeur, componist en bandleider voor kleine en grote bands in Nederland, Duitsland en de VS. Zijn speel- en schrijfstijlen bevatten zowel klassiek, jazz, rock en latin als theatermuziek. Ook Bart is alom bekend in de muziekwereld.

Francine & Bart boeken doe je bij Viking Entertainment!

Francine & Bart boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Francine en Bart
Francine en Bart

Francine en Bart boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Francine en Bart
Francine en Bart
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095