Klanttevredenheid
9
Fource

Wil je Fource boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Fource voor een evenement.

Biografie Fource

Na een overtuigende overwinning tijdens de nationale finale van het Junior Songfestival in 2017, mocht FOURCE Nederland vertegenwoordigen tijdens de internationale finale in Tbilisi, Georgië. Met hun aanstekelijke hit ‘Love Me’ behaalden de jongens de achtste plaats bij de vakjury en werden ze eerste bij de publieksstemming. Uiteindelijk resulteerde dit in een vierde plek in het overall klassement.

In februari 2018 won FOURCE de felbegeerde Zapp Award in de categorie ‘Beste Artiest’ en daarnaast was het viertal ook genomineerd voor een VEED Award in de categorie ‘Beste Instagrammer’. Met gezamenlijk honderdduizenden volgers op Instagram, miljoenen views op YouTube en diverse optredens in het hele land, staan de vier vrienden inmiddels met heel veel fans in contact.

Afgelopen voorjaar kwam de tweede single en videoclip van FOURCE uit, getiteld ‘Ik Heb de Wereld’. Dat nummer werd speciaal gemaakt voor de succesvolle live-action/animatiefilm ‘Pieter Konijn’. Vervolgens brachten de jongens nog een nieuwe single uit die een grote hit werd ‐ ‘Voorbij’ ‐ en in de zomer lanceerden ze twee Engelstalige covers: ‘Youth’ en ‘Rise’.

In september stonden de jongens op het hoofdpodium van het Tina Festival en waren ze genomineerd voor twee Tina Awards. Tegelijk lanceerden ze hun nieuwste single ‘Niemand’. Inmiddels is er ook een complete merchandiselijn uit van FOURCE, met verkoop via een eigen webshop en bij optredens in het land.

Fource boeken doe je bij Viking Entertainment!

Fource boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Fource

Fource boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Fource
Fource
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095