Klanttevredenheid
9
First Floor

Wil je First Floor boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van First Floor voor een evenement.

Biografie First Floor

Sinds 1990 is First Floor in Nederland uitgegroeid tot één van de bekendste animatie groepen die momenteel werkzaam is in de evenementen branche.

Mimespelers, animatie-acteurs, grappenmakers, lolbroeken, gangmakers, mafkezen, grapjassen, hoe u ze ook noemt de acteurs van First Floor  zijn overal inzetbaar op elk thema en op uiteenlopende locaties.

Tijdens personeelsfeesten, festivals, kick-offs, incentives, openingen, congressen, seminars of andere evenementen; First Floor heeft inmiddels alle hoeken van Nederland en buitenland gezien.

In feestzalen, in kastelen, binnen- of buiten, in bussen, vliegtuigen en schepen, bij u op kantoor, op dak of in een pand in aanbouw, niets is te gek (alles in overleg natuurlijk).

Ook op handelsbeurzen kunnen zij voor uw bedrijf de drempel verlagen en het aantal bezoekers op uw stand verrassend verhogen. De diensten van uw zaak en uw  producten kunnen zij op een ludieke wijze promoten.

Door ruim van te voren met u te bespreken hoe zij  speciaal voor u en uw bedrijf zo doeltreffend mogelijk te kunnen zijn. Met een ruime variatie aan komische acts en humoristische personages zorgen deze creatieve improvisatie kunstenaars vaak voor onvergetelijke momenten.

"Alles kan tenzij het niet kan en als het niet kan dan hebben we daar ook iets voor"

Inmiddels hebben de acteurs van First Floor heel veel thema's behandeld. Op welk gebied dan ook, zij hebben er vast wel een act of personage voor bedacht en uitgevoerd. Zij denken graag mee om iets passends te creëren voor elke gelegenheid.

Bij First Floor kunt u niet alléén één acteur boeken maar eventueel een duo, een trio of zelfs meerdere acteurs. De vast acteurs van First Floor, Hans Bult en Dennis Stroucken, werken vaak in samenwerking met freelance collega acteurs ook wel de vrienden van First Floor genoemd.

First Floor boeken doe je bij Viking Entertainment!

First Floor boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
First Floor

First Floor boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
First Floor
First Floor
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095