Klanttevredenheid
9
Female Vocalists

Wil je Female Vocalists boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Female Vocalists voor een evenement.

Biografie Female Vocalists

Bent u op zoek naar fijne achtergrondmuziek tijdens het ontvangst van uw gasten of tijdens het diner? Dit is de muzikale musthave tijdens uw ontvangst, diner of borrel! Dit duo is op verschillende soorten events inzetbaar, daar zij telkens de keuze aan nummers afstemmen op de muzikale wensen van hun opdrachtgever. Van fijne en subtiele ballads tot aan energieke up tempo en top 40 nummers, alles is mogelijk.
Wat kunt u verwachten

Een prachtige vocaliste die de mooiste liedjes zingt, begeleidt door een zeer getalenteerde pianist. Het is een jarenlange samenwerking op hoog niveau. Vocaliste Eva en toetsenist Davy zijn volledig op elkaar ingespeeld. Naast borrels, diners of openingen van een nieuw pand, speelt dit duo ook regelmatig op bruiloften tijdens de huwelijksceremonie of receptie.

Muziek Genre
✓ Ballads
✓ Pop
✓ Commercieel en Allround

Top 3 Specialiteiten
Borrels, Diners & Bruiloften

Aanvullende Mogelijkheden
Heels & Keys past perfect binnen een avondvullend programma maar kan uiteraard ook solo worden ingezet. Een setlijst is op aanvraag verkrijgbaar.

Bijzonderheden
Heels & Keys maakt gebruik van een rider. In dit document staan de zaken die nodig zijn om het optreden op een goede manier te laten verlopen.

Referenties
Corporate events in binnen- en buitenland, festivals en clubs in binnen- en buitenland, beurzen, modeshows, personeelsfeesten, jubilea, introducties, after dinner shows, bruiloften, sportevents.

Een Female Vocalist boeken doe je bij Viking Entertainment

Een vrouwelijke solist boeken doe je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over de female vocalist. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Female Vocalists boeken doe je bij Viking Entertainment!

Female Vocalists boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Female Vocalists boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Female Vocalists
Female Vocalists
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095