Klanttevredenheid
9
Female DJ's

Wil je Female DJ's boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Female DJ's voor een evenement.

Biografie Female DJ's

Dames Draaien Door: de beste vrouwelijke Nederlandse DJ’s, musici en vocalisten. Het draait om het creëren van een unieke mix van live entertainment en elektronische muziek. Dames Draaien Door is uniek, origineel en verfrissend! Alle dames zijn elegant, hoog opgeleid, professioneel en zeer ervaren entertainers. Alle DJ’s en artiesten treden veelvuldig op tijdens bedrijfsfeesten, privéfeesten, in clubs en tijdens festivals in Nederland en daarbuiten.

De DJ’s draaien van Allround (o.a. 80's, 90's en 00's) tot commerciële Dance muziek en zijn daardoor tijdens ieder type evenement inzetbaar. Alle artiesten kunnen individueel geboekt worden, maar ook als combinatie of als een totaal concept. We hebben voor ieder denkbaar evenement een goede combinatie van artiesten. Daarnaast kunnen we ook ondersteuning bieden bij zaken zoals techniek, aankleding, visuals, VJ’s en meer.
Ook voorzien wij veel bruiloften van onze Female DJ’s en muzikanten, (waaronder veel BN’ers,) in binnen- en buitenland.

Een Female DJ boeken doe je bij Viking Entertainment

Een vrouwelijke DJ boeken doe je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over de female DJ. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Female DJ's boeken doe je bij Viking Entertainment!

Female DJ's boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Female DJ's boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Female DJ's
Female DJ's
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095