Klanttevredenheid
9

Wil je Echte Vrienden boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Echte Vrienden voor een evenement.

Biografie Echte Vrienden

Django Wagner, Frans Duijts & Peter Beense bestormen op dit moment de Nederlandse hitparades met de single: "Muziek Is Ons Leven", de eerste single die zij gezamenlijk hebben uitgebracht. De mannen zijn momenteel hard aan het werk om in september de release van hun gezamenlijk debuut album te realiseren.
 

Nadat volkszangers Peter Beense, Frans Duijts en Django Wagner al eerder samen verschenen in het TV-programma ‘3Man Sterk’, hebben de zangers besloten om hun krachten te bundelen en een gloednieuw evenement te lanceren: ‘Echte Vrienden’. Tijdens het concert op 27 oktober 2017 zullen de 3 mannen van formaat hun meest bekende repertoire brengen, maar ook verrassende elementen aan de show toevoegen. De drie leerden elkaar kennen in het muziekvak en zijn al heel wat jaren vrienden.
 

Tijdens een optreden van Echte Vrienden zullen de mannen samen hun grootste hits, zowel solo, in duet en in trio zullen zingen. Kortom een uur lang feest met deze Volkse zwaargewichten. Let wel: Op evenementen waar zij als solo artiest worden geboekt zullen zij noch hun duetten, noch het concept "Echte Vrienden" vertolken. Dit wordt alleen gedaan mits zij in dit concept worden geboekt.

Echte Vrienden boeken doe je bij Viking Entertainment!

Echte Vrienden boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Echte Vrienden boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095