Klanttevredenheid
9
DJ Martino

Wil je DJ Martino boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van DJ Martino voor een evenement.

Biografie DJ Martino

DJ Martino is op 14 jarige leeftijd begonnen met draaien. Inmiddels heeft hij zijn eigen drive-in show, bestaande uit veel geluid en een spektakel aan licht.
 

Hij treedt regelmatig op, zowel met als zonder eigen installatie. Ook heeft hij al optredens gedaan met grote namen als Afrojack, The Opposites, Quintino, Don Diablo en Lucien Foort. Tijdens een oud en nieuw feest werd DJ-Martino ingehuurd door de Tourmalijn, de grootste partyboot van Europa waarop plek is voor zo’n 2000 personen.
 

Hij heeft ook een DJ contest gewonnen in The Dance Factory te Kinderdijk. En was tevens ook nog finalist bij de Dancetour DJ-Contest en de DJ-Contest van 2XPR.
 

DJ-Martino geeft workshops en ook DJ-cursussen aan mensen die enthousiast zijn om het DJ-vak op te pakken. nmiddels is hij allround DJ die van ieder feest waar hij komt een spetterend evenement neerzet.

DJ Martino boeken doe je bij Viking Entertainment!

DJ Martino boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
DJ Martino
DJ Martino
DJ Martino

DJ Martino boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
DJ Martino
DJ Martino
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095