Klanttevredenheid
9
Dj Maarten

Wil je Dj Maarten boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Dj Maarten voor een evenement.

Biografie Dj Maarten

Maarten begon al op 12 jarige leeftijd (beter laat dan nooit) vanuit de kinderwagen met zijn loopbaan als DJ. Vanaf zijn geboorte is hij er van overtuigd dat het allerbelangrijkste in zijn DJ loopbaan "het vermaak van de mensen" zou zijn.

En nog steeds is er niemand die hem serieus neemt. Niet voor niets was hij 5 jaar de residence DJ van de grote Après Ski Club in Enschede.
 

Na die 5 jaar van volle inzet kreeg hij ruzie met de vriendin omdat hij er zelfs bleef slapen! Tegenwoordig houd hij de mensen op de oude markt in Enschede aan de praat, in het veelbesproken Amsterdamse café Kings And Queens.

Tegenwoordig worden er fanclub dagen gehouden, zodat maarten thuis een excuus heeft om in zijn eentje zonder verdere uitleg de stad in te gaan en de boel op de kop te zetten. Na al zijn bemoeienissen in Enschede brengt Maarten een "schat aan ervaring mee". Want hij was al de leading DJ in menige grote Flügel Podium Show, was hij dé DJ in de show van Erik Dikeb en was hij regelmatig de gast in de show "Flügel and Friends".

Maarten staat tegenwoordig als deejay door heel europa. Op zijn CV staan inmiddels toonaangevende lokaties zoals Café de Zaak (Mallorca), Little London ( Gerlos), Palladio in Helden, Klok in Ruinerwold, De Hoeve in Groesbeek, Bays in Reutum, etc. etc.

Maarten is een gezellige deejay die zéér allround draait en feest maakt. Geen "plat" Après Ski feest maar echt een stoere party image!

 

Dj Maarten boeken doe je bij Viking Entertainment!

Dj Maarten boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Dj Maarten boeken?

EUR Prijs v.a. € 995,- excl. BTW
Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Dj Maarten
Dj Maarten
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095