Klanttevredenheid
9
DJ Feike boeken

Wil je DJ Feike boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van DJ Feike voor een evenement.

Biografie DJ Feike

Allround deejay Feike van den Berg: gegarandeerd feest!

 

Dj Feike, ooit begonnen bij de lokale dansschool, is inmiddels uitgegroeid tot één van de meest gewaardeerde allround party deejays van Noord Nederland.

Feike draait o.a. hedendaagse dance- en top 40-hits, discoclassics, 80's - en 90's hits, rock, house en hardstyle. Maar ook de gezellige Nederlandstalige meezingers, feestnummers en après ski-knallers staan op zijn setlist.

 

Kortom dj Feike is een professionele allrounder; zowel qua muziekkeuze áls presentatie. Hij weet als geen ander in te springen op de wensen van zijn publiek. Zijn specialiteiten: Greatest Eighties, (Pump Up the) 90’s, (Hollandse) Meezingers en Dance. (populaire dance/Top40)

 

Zijn altijd enthousiaste manier van draaien, zijn prettig gestoorde presentatie en perfecte plaatkeuze worden geroemd in heel Nederland. Van discotheek tot ski hut en van bedrijfsfeest tot feesttent: dj Feike zet de tent op z’n kop!

Jarenlang draaide Feike als resident dj in verschillende clubs en discotheken (o.a. Frascati, De Bios en Dans-Café Exodus), ook presenteerde hij Road Shows voor verschillende grote radiostations. Zo was hij ondermeer te zien en te horen tijdens (Mega) Dance Events van 538 DJ’s ON TOUR, 538 SUMMER DANCE en SLAM!FM ON TOUR.

 

Gewaardeerd door een breed publiek en uitermate succesvol in grote en toonaangevende uitgaanscentra, maar zeker ook in feesttenten en tijdens bedrijfsevenementen, al dan niet in combinatie met artiesten of live-band.

 

In de afgelopen jaren draaide Feike regelmatig in voorprogramma’s van diverse nationale topacts. Hij deelde ondermeer het podium met Rowwen Hèze, Marco Borsato en De Kast. Ook nam hij o.a. de afterparty’s van de Golden Earring en Kane voor zijn rekening. Daarnaast is hij mede verantwoordelijk voor de muzikale invulling van het jaarlijkse ‘Noordelijk Muziek Feest’.

 

Sinds de zomer is Feike, naast Jeroen Post, (Slam!FM) één van de vaste DJ’s van ‘Post on Tour’. Ook presenteert hij, als DJ, dé artiestenshow uit de stal van Viking Entertainment: ‘MeeZing Festijn on Tour’.

 

Door zijn enthousiasme en veelzijdigheid, niet voor niets, één van de meest gewaardeerde allround entertainende dj’s van Noord Nederland.

DJ Feike boeken doe je bij Viking Entertainment!

DJ Feike boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
DJ Feike boeken

DJ Feike boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
DJ Feike boeken
DJ Feike boeken
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095