Klanttevredenheid
9
DJ Bart boeken

Wil je DJ Bart boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van DJ Bart voor een evenement.

Biografie DJ Bart

DJ Bart is - zoals men in het circuit zegt: de nummer 1 Entertainment DJ van Nederland.

De nummer 1  DJ en Entertainer van Nederland heeft ruimschoots zijn sporen verdiend in het party DJ circuit van Nederland. Maar ook in Oostenrijk, Frankrijk, Spanje, Curaçao is hij een graag geziene gast.

Op jonge leeftijd wist Bart al dat zijn leven in het teken zou staan van muziek. Zijn verrassende platenkeuze en opzwepende shouts door de microfoon zijn kenmerkend voor dit multi-talent. Alle muziekstromen komen terug in zijn spetterende mixen. Muziek is zijn passie. Een passie die door het publiek wordt gevoeld en overgenomen, Hij is ook niet bang van de microfoon waardoor je zomaar in eens een zanger voor je hebt staan in plaats van een dj. Hij is de nummer 1 allround entertainment DJ van Nederland. Hij is dan ook is de enige echte DJ Bart. (let op het echtheid certificaat).

Bart won diverser prijzen als beste DJ van Nederland in verschillende categorieën. Zo is hij in 2007 in de Baja Beach Club te Rotterdam unaniem gekozen tot de beste DJ/entertainer van Nederland. Eerder, werd Bart al uitgeroepen tot de Beste Partry DJ van Nederland. Bart is ook te boeken als Robarto Feliz, onder deze naam draait hij de lekkerste House en Electro.

DJ Bart boeken doe je bij Viking Entertainment!

DJ Bart boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
DJ Bart boeken
DJ Bart boeken
DJ Bart boeken

DJ Bart boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
DJ Bart boeken
DJ Bart boeken
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095