Klanttevredenheid
9

Wil je Disco Daddies boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Disco Daddies voor een evenement.

Biografie Disco Daddies

Misschien nog in de luiers, maar zeker niet nat achter de oren! De Disco Daddies (niet doorvertellen) stammen uit de discotijd. Maar laat je geen zand in de ogen strooien, dit dynamische DJ-duo gaat samen nog geregeld op stap om ieder feestje van een vaderlijke les in vreugde, feel-good en soepele moves te voorzien.
 

BIOGRAFIE - DISCO DADDIES


Hoe? De Disco Daddies zijn échte gastheren, die het publiek als familie omarmen en vermaken. Met diepe wortels in de horeca staat gastvrijheid bij deze mannen dan ook nog met hoofdletters op de Maxi-Cosi geschreven… De muziek? Lekkere platen van toen én nu, maar altijd in een lekkere dansbare jas. Én, met een kleine knipoog naar het Disco-tijdperk. Met kleurrijke gimmicks, gadgets en een brede glimlach nemen deze serieuze papa’s zich voor één avond allesbehalve serieus.

Stuur jij de Daddies weer eens op stap?

Disco Daddies boeken doe je bij Viking Entertainment!

Disco Daddies boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Disco Daddies boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095