Klanttevredenheid
9

Wil je De Mannen van Oranje boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van De Mannen van Oranje voor een evenement.

Biografie De Mannen van Oranje

De Mannen van Oranje maken FEEST!! Alle bekende Nederlandstalige kroegstampers komen voorbij, denk aan: Frans Duijts, Jan Smit, René Schuurmans, André Hazes, Vinzzent, Gebroeders Ko, Guus Meeuwis, Wolter Kroes, Gerard Joling, Nick & Simon en ga zo maar door.

De mannen van oranje boeken

De enige band in Nederland die alleen maar feestmuziek van eigen bodem speelt en daarmee iedereen van jong tot oud aan het hossen, feesten, zingen en springen krijgt. De band die er voor kan zorgen dat elke Hollandse feestavond een knalfeest wordt met een passend repertoire. Ook kan er zelfstandig worden gezorgd voor een Hollandse meezingavond. 

Boekingen van de mannen van oranje

Kortom, de perfecte band voor ieder evenement waar Hollandse gezelligheid en meezingen wordt gewenst, denk aan feesttenten, dorps- en pleinfeesten, bedrijfsfeesten, studentenfeesten, hockeyfeesten, festivals, oktoberfeesten en natuurlijk carnaval.
 

De Mannen van Oranje boeken doe je bij Viking Entertainment!

De Mannen van Oranje boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze Oranje mannen. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

De Mannen van Oranje boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095