Klanttevredenheid
9
De Corrinny's boeken

Wil je De Corrinny's boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van De Corrinny's voor een evenement.

Biografie De Corrinny's

Wij zijn "De Corrinny's"  een klein gezelschap bestaande uit 3 acteurs met zeer veel ervaring op het gebied van zang en entertainment.
 

Wij treden al flink wat jaren op in Nederland en België. Met onze act brengen wij "Het levenslied met een knipoog".
 

In verband met onze achtergrond weten wij het publiek zeer interactief bij onze optredens te betrekken.  Hierdoor maken wij een feestelijke happening met eender welk publiek, waarbij we voor een flinke dosis lach zorgen, door middel van subtiele humor. Het publiek wordt altijd in zijn waarde gelaten en blijft achteraf verwonderd achter; "Was dit nu echt of was dit een act?"        
 

Het laatste jaar zijn wij een veel gevraagde act geworden op verschillende grote stedelijke smartlappenfestivals ( Sittard, Nijmegen, Utrecht..)
 

Daarnaast worden wij natuurlijk geboekt voor de gekende gelegenheden: Privé feesten, kermissen, bruiloften, braderieën, Koninginnedag  happeningen, Carnavals evenementen.. etc. 
 

De speellocaties hoeven voor ons niet al te groot te zijn. We hebben graag persoonlijk contact met het publiek en mengen ons tijdens onze optredens ook graag tussen de mensen, dat is onze sterkte.

De Corrinny's boeken doe je bij Viking Entertainment!

De Corrinny's boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

De Corrinny's boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
De Corrinny's boeken
De Corrinny's boeken
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095