Klanttevredenheid
9
Dansado & De Feestneger boeken

Wil je Dansado & De Feestneger boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Dansado & De Feestneger voor een evenement.

Biografie Dansado & De Feestneger

Dansado & de Feestneger hebben al menig feest en festival op zijn kop gezet. Akram (de Feestneger) is zo gek als een deur! Door het toevoegen van de juiste muziek voor het juiste publiek maakt Joey (DJ Dansado) het duo helemaal compleet.

Bassie & Adriaan, Laurel & Hardy, Asterix & Obelix.. Zomaar een aantal illustere duo’s uit het verleden. Een rijtje waarin Dansado & de Feestneger niet zouden misstaan. De beats van Dansado en de vocale onzinsteuning van de Feestneger sluiten geruisloos op elkaar aan en garanderen 100% FEEST! Met je blote billen van de glijbaan tot aan hakketakke boemboemstijl: de Brabantse gabbers staan voor diversiteit.

In 2016 tikten ze de 240(!) shows aan, met o.a. optredens op WiSH Outdoor, Solar Weekend, Festyland maar ook in het buitenland gooiden ze hoge ogen! Van festival tot discotheek of tentfeest: die twee heren laten een indruk achter die niemand snel vergeet. De slogan van dit duo is niet voor niks: Een dag niet gedanst, is een dat niet geleefd!

Dansado & de Feestneger boeken bij Viking Entertainment
Dansado & de Feestneger is te boeken bij Viking Entertainment. Interesse om Dansado & de Feestneger te boeken? Informeer vrijblijvend bij ons kantoor naar de boekingsmogelijkheden en interessante, scherpe prijs.

Dansado & De Feestneger boeken doe je bij Viking Entertainment!

Dansado & De Feestneger boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Dansado & De Feestneger boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Dansado & De Feestneger boeken
Dansado & De Feestneger boeken
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095