Klanttevredenheid
9

Wil je Daniël de Ronde boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Daniël de Ronde voor een evenement.

Biografie Daniël de Ronde

Daniël de Ronde is veel dingen, een goochelaar, illusionist, mentalist, volleerd sleight of hand performer, hypnotiseur, professioneel valsspeler en nog veel meer.
 

Close-up magic
Daniël heeft een bijzondere show genaamd 'de Cardshark' ontwikkeld speciaal voor close-up optredens. Bij deze show stap je in de duistere en mysterieuze wereld van de professionele valsspeler. Als volleerd ‘card mechanic’ verdiept Daniël zich al jaren in de trucs en technieken die nodig zijn om ieder pokerspel naar zijn hand te zetten. Dit is veel meer dan de close-up magic die men van goochelaars gewend is. Met een mix van vingervlugheid en een gedegen kennis van psychologie weet Daniël letterlijk de kaarten naar zijn hand te zetten. Met deze show val je van de ene verbazing in de andere.
 

Mentalisme
Daarnaast heeft Daniël een prachtige mentalisme podium act ontwikkeld. Mentalisme is een bijzondere en weinig geziene kunstvorm in Nederland die de lijn opzoekt tussen illusie en werkelijkheid door middel van fenomenen zoals gedachtenlezen en andere (schijnbaar) paranormale verschijnselen. De show zorgt voor een mooie kennismaking met deze kunstvorm die in al zijn aspecten wordt belicht waarbij toeschouwers van de ene in de andere verbazing rollen.
 

Workshops
Naast shows verzorgt Daniël ook workshops. Deze workshops bestaan uit het leren van eenvoudige goocheltrucs en psychologische “mindgames” waar je mensen makkelijk mee kunt verbazen en vermaken. Naast de eenvoudige trucs kan hij ook lesgeven in gevorderde sleight-of-hand.

Ook maatwerk is bespreekbaar.

Daniël de Ronde boeken doe je bij Viking Entertainment!

Daniël de Ronde boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Daniël de Ronde boeken?

EUR Prijs v.a. € 150,- excl. BTW
Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095