Klanttevredenheid
9

Wil je Coole Piet boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Coole Piet voor een evenement.

Biografie Coole Piet

In 2012 draaide t 'De Club van Sinterklaas: en het Geheim van de Speelgoeddokter' in de Nederlandse bioscopen. Coole Piet, voorheen Talent Piet, was uiteraard ook te zien in dit spannende Sinterklaas avontuur!
 

Coole Piet Boeken

Coole Piet staat natuurlijk bekend om zijn muzikale gave en zong uiteraard ook de titelsong ‘1 Sinterklaas' in voor de film en het album, dat sinds begin oktober verkrijgbaar is. Op het album zingt de Coole ook nog eens een duet met niemand minder dan Junior Songfestival winnares Rachel Traets.
 

Boekingen Coole Piet

Coole Piet is vanaf nu ook te boeken voor een gezellig optreden en zingt naast zijn eigen hit uit de film ook eigentijdse versies van bekende klassiekers als "Sinterklaasje kom maar binnen met je knecht', ‘Zie ginds komt de stoomboot' en ‘Sinterklaas Kapoentje'.

Coole Piet boeken doe je bij Viking Entertainment!

Coole Piet boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Coole Piet boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095