Klanttevredenheid
9

Wil je Co Stompé boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Co Stompé voor een evenement.

Biografie Co Stompé

Co Stompé is zonder enige twijfel één van de populairste darters van Europa!

In januari 2000 bereikte hij mijlpaal. Voor het eerst in zijn loopbaan behaalde hij de halve finale van de toenmalige Embassy (tegenwoordig The Lake Side), het meest prestigieuze dartstoernooi ter wereld. Het zou niet zijn laatste succes blijken. Al snel zou de Amsterdamse trambestuurder ervoor kiezen full time darter te worden. Co Stompé behoort inmiddels al jaren tot de internationale dartstop.

Co is te boeken voor workshops. U kunt uw seminar, (bedrijfs)feest of teambuildingsevent leuker een aantrekkelijker maken door Co Stompé in te schakelen. Een unieke kans om uw klanten, collega's of gasten te verrassen. Samen met Co's vaste mastercaller, Jacques '180' Nieuwlaat, wordt elk evenement onvergetelijk.

Wanneer u Co boekt voor een clinic zijn diverse thema's mogelijk. 
– Teambuilding
– Werken in een organisatie is precisiewerk
– Pure ontspanning
– Relatiemarketing
– Uiteraard is het goed mogelijk gewoon een lesje darten te krijgen

Co is ervaren in dit soort arrangementen en weet bij ieder soort publiek de juiste snaar te raken. Tussen de bedrijven door manifesteert Stompé zich als een gangmaker. Hij is altijd in voor een grap of een leuke opmerking en heeft daarom de lachers op zijn hand. Het maakt van hem een graag geziene gast, die nooit zijn fans in de steek zal laten, en altijd voor iedereen een woordje over heeft.

Co Stompé boeken doe je bij Viking Entertainment!

Co Stompé boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze darter. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Co Stompé boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095