Klanttevredenheid
9

Wil je Clown Dico boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Clown Dico voor een evenement.

Biografie Clown Dico

Wat is begonnen met een leuke hobby is aan het uitlopen tot zijn dagelijkse werkzaamheden, entertainen. Dit met de specialisatie in kinderentertainment waarmee Bart Verhees (alias Clown Dico) al op vele gezichten een grote glimlach heeft weten te krijgen.

Als kleine jonge kreeg Bart zijn eigen goocheldoos van niemand minder dan Sinterklaas waarna zijn eerste optreden al snel een feit was voor zijn ouders, familie en zijn basisschoolklas. Maar door zijn schoolstudie werd het allemaal te druk en heeft hij enige tijd zijn goochelstok opzei moeten leggen.

Maar na het terug vinden van deze goochelstok had hij de magie direct weer terug te pakken, sterker dan ooit. Na het aanschaffen van nieuwe en grotere goocheltrucs en illusies was zijn eerste goochelshow al snel een feit! Tot op de dag van vandaag verzorgt Bart als Goochelaar, Clown Dico of Trabedoely de Goochelpiet nog steeds interactieve goochelshows met zelfs leermomenten voor kinderen.

Clown Dico is te boeken voor kinderfeestjes, scholen, verenigingen, bedrijven, voorprogramma’s, evenementen of andere activiteiten waar kinderen in het middelpunt staan.

Jong, vrolijk, energierijk, gericht en vooral mee denkend dat is wat Clown Dico zo bijzonder en uniek maakt!

Clown Dico boeken doe je bij Viking Entertainment!

Clown Dico boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Clown Dico boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095