Klanttevredenheid
9

The Classics Revival Band boek je bij Viking

De popgroep The Classics is in 1967 opgericht in het Limburgse dorpje Stramproy, in de jaren zeventig scoorde ze hun grootste hits, My Lady of Spain en Yellow Sun of Ecuador behoren tot de grootste successen van The Classics.

Het mooie van The Classics Revival band is dat de eigen sound van de band nog altijd overeind is gebleven, genieten van nummers uit de jaren '60 - '70 en '80, van The Moody Blues tot The Who en uiteraard het eigen repertoire van The Classics, want hits hadden ze zeker! Een muzikaal stukje cultuur waar Nederland trots op mag zijn! Alleen zanger Harrie Broens is van de oorspronkelijke bezetting van The Classics nog actief als zanger van The Classics Revival Band. De sound van The Classics werd vroeger ook wel "de vlaaiensound" genoemd, met name door de fijne samenzang met prachtige akkoorden.

Platenbaas Johnny Hoes ontdekte de band tijdens een van hun optredens en bood de jongens een platencontract aan. In de zomer van 1972 scoorde de band een Top 40 hit met het nummer “My Lady of Spain”. De hoogste notering in de Top 40 ooit voor The Classics was met het nummer "Yellow Sun of Equador", deze kwam 1974 uit en behaalde de nummer 5 positie. Andere grote hits van The Classics waren "Gimme that horse", "Papa Peppone", "My Russian Lady", "Sunshine Baby" en "Wings of an Eagle".

De band kreeg televisie optredens in binnen- en buitenland en verkocht van de single "My Lady of Spain" meer dan 500.000 exemplaren. Wil je nog eens LIVE genieten van de ultieme hits van de Classics, perfect vertolkt door de Classics Revival band? Dat kan!

The Classics Revival Band boeken via Viking Entertainment, klik hier voor meer informatie. Alvast een voorproefje? Kijk hier naar enkele video’s van de Classics Revival Band om een indruk te krijgen van deze unieke Tribute band.

The Classics Revival Band boeken – De (oorspronkelijke) bezetting

Van de oorspronkelijke bezetting van The Classics zijn een aantal bandleden overleden, gitarist Joep Beurskens in 2005 en drummer Ber Kwaspen in 2007. In de huidige bezetting is Harrie Broens de zanger en slag gitarist en zijn zoon Rolph de toetsenman, toetsenist en spil van de band. Bassist Erick Jeurninck en drummer Edward Venbrucx hebben zich vervolgens bij de band gevoegd. Deze 4 mannen vormen nu the Classics Revival Band en laten het publiek met volle teugen genieten van de klanken en de sfeer uit de goeie-ouwe-tijd. Bekijk hier de foto's van The Classics Revival band.

The Classics Revival Band boeken – exclusief bij Viking Entertainment

The Classics Revival Band is exclusief te boeken bij Viking Entertainment. Meer informatie over the Classics Revival Band of Classics Revival Band boeken? Neem hier vrijblijvend contact met ons op voor beschikbaarheid en prijzen.

The Classics Boeken?

EUR Prijs v.a. € 1975,- excl. BTW
Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095