Klanttevredenheid
9
Choose Life Tribute

Wil je Choose Life Tribute boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Choose Life Tribute voor een evenement.

Biografie Choose Life Tribute

De Choose Life Tribute brengt de muziek van George Michael tot leven met een waanzinnige live-band. In de Choose Life Tribute maken ze een muzikale en visuele reis door de tijd. De muziek van deze live band varieert van pop tot soul. De Choose Life Tribute geeft de muziek van George Michael een vertrouwd & fris geluid met waanzinnige arrangementen en vocalisten met een grote liefde voor zijn muziek. 

Choose Life Tribute boeken

Wel belangrijk is dat het geen imitatieshow is. De carrière van George Michael is zeer divers en zijn unieke sound en persoonlijkheid zijn niet te imiteren. Daarom is deze live band op de eerste plaats een muzikale show waarbij fans en liefhebbers ongedwongen kunnen meezingen en dansen op classics als Careless Whisper, Faith, Freedom & Father Figure. Het uiteenlopende repertoire van George Michael zorgt voor een unieke combinatie van concert en theatershow. 

Boekingen Choose Life Tribute

De Choose Life Tribute eert George Michael als persoon en als legendarisch muzikant. Hij was een boegbeeld en een voorvechter. Alles waar hij voor stond en heeft doorstaan klinkt nog altijd door in zijn prachtige muziek. Zijn levensverhaal luistert als een muzikale reis waarin zijn songs in vertrouwde, herkenbare maar ook verrassend frisse arrangementen te horen zijn.

Ze spelen zijn bekendste songs en vieren zijn leven.

Choose Life Tribute boeken doe je bij Viking Entertainment!

... boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze .... Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Choose Life Tribute

Choose Life Tribute boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Choose Life Tribute
Choose Life Tribute
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095