Klanttevredenheid
9
Carmen Venema Aerialist boeken

Wil je Carmen Venema Aerialist boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Carmen Venema Aerialist voor een evenement.

Biografie Carmen Venema Aerialist

Carmen Venema is aerialist en treedt op in aerial silks, de lange doeken aan het plafond die iedereen wel uit het circus of van de televisie kent.
 

Als kind was Carmen zo’n vier keer per week in de turnhal te vinden waar ze hard trainde voor nationale wedstrijden. Op 12-jarige leeftijd begon ze in vaste routine te raken en is ze verder gaan zoeken dan de turnhal. Waar kon ze haar spierballen en spagaten goed gebruiken? Al snel kwam Carmen uit bij een jeugdcircus waar zij in de optreedgroep terecht kwam en met veel plezier op straat, bij festivals en in het theater optrad.
 

Inmiddels heeft Carmen zich gespecialiseerd in aerial silks en heeft zij opgetreden bij kunstfestivals, was ze te gast bij theatervoorstellingen maar ook werd opgebeld met de vraag of de aerialist wilde meespelen in een videoclip. Dit zijn mooie momenten waar Carmen erg van kan genieten en waar ook het publiek erg enthousiast over is.
 

Bekijk de video HIER!
 

Dus mocht er een festival of (bedrijfs)feest aankomen, of bent u op zoek naar een spectaculaire en unieke act voor bij een gala, dinnershow of bruiloft, neem dan gerust contact met ons op!

Carmen Venema Aerialist boeken doe je bij Viking Entertainment!

Carmen Venema Aerialist boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Carmen Venema Aerialist boeken
Carmen Venema Aerialist boeken
Carmen Venema Aerialist boeken

Carmen Venema Aerialist boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Carmen Venema Aerialist boeken
Carmen Venema Aerialist boeken
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095