Boekingskantoor

Zuil -Viking -2-1024x 455

Boekingskantoor nodig? Viking Entertainment is al meer dan 40 jaar een erken en professioneel boekingskantoor. Viking Entertainment heeft als boekingskantoor inmiddels een heel klantenbestand opgebouwd. Daarnaast mag Viking Entertainment trots zeggen dat zij een mooi roster aan bands, artiesten en Dj’s heeft. En dit alles is samen met verschillende samenwerkingen aan kantoren; Your Agency, BuroNL, Live and Booking en Trouwliedjes.nl. Met deze samenwerkingen probeert Viking Entertainment zich meer en meer aan de wensen van de klant aan de passen. Door deze samenwerking kan de klant namelijk gemakkelijker geholpen worden, en daarbij ook geholpen worden door mensen die verstand hebben van deze tak. Zo is Your Agency een kantoor wat zich helemaal richt op de DJ/EDM scene. Mocht je dus een aanvraag hebben over deze categorie, ben jij bij Your Agency aan het juiste adres. BuroNL vertegenwoordigt een grote schaal aan Nederlandse artiesten. Live and Booking vertegenwoordigt een mooi aantal bands die naast optredens in het land ook op bekende festivals ziet staan zoals Zwarte Cross. Trouwliedjes.nl als laatste is een partner voor het verzorgen van muziek op een bruiloft. Dit kan in alle facetten: op de ceremonie, receptie en feestavond. Viking Entertainment zelf zich bezig met het boeken van coverbands voor bruiloften, bedrijfsfeesten, kermissen, feesttenten en ga zo maar door. Viking Entertainment is dus een boekingskantoor in het breedste zin van het woord.  Neem vrijblijvend contact met ons op voor het boeken van één van deze acts. Liever een offerte van een programmering? Dit kan natuurlijk ook bij ons als boekingskantoor. Onze medewerkers staan voor je klaar om jouw wensen een offerte op maat te leveren.

Boekingskantoor – Voordelen?

Wanneer je boekt via een Boekingskantoor heeft dit verschillende voordelen. Zo hebben de medewerkers door de jaren heen veel ervaring en kennis opgedaan. Zou kunnen jou dus het beste adviseren. Daarnaast is het boeken bij een boekingskantoor die een exclusief aanbod heeft, een groot voordeel vanwege het feit mocht er onverwachts door ziekte een band/artiest/of DJ uitvallen. Dan heeft het boekingskantoor altijd alternatieven achter de hand om te zorgen dat de avond altijd door kan blijven gaan.

Boekingskantoor – Regio

Viking Entertainment als boekingskantoor heeft verschillende kantoren door Nederland. Het hoofdkantoor is gevestigd in Heeswijk-Dinther. Daarnaast bestaan er nog drie andere kantoren, namelijk in Nijmegen, Enschede en Emmen. Er zit dus altijd wel een contactpersoon bij jou in de buurt.