Klanttevredenheid
9
Big Nick boeken

Wil je Big Nick boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Big Nick voor een evenement.

Biografie Big Nick

Al jaren een begrip!
Sinds juni 2010 heeft de band Big Nick haar oorspronkelijke frontman Sjef weer terug in haar gelederen. Vanaf 1995 was Sjef beeldbepalend voor Big Nick. Met zijn aanstekelijke humor en enorme gedrevenheid wist hij van ieder optreden van Big Nick een prachtig succes te maken. In 2005 besloot Sjef om solo verder te gaan als entertainer op bedrijfsfeesten, festivals e.d. Maar de drang om toch weer terug te keren in de band bleef altijd bestaan. Toen de band in het voorjaar van 2012 op zoek ging naar een nieuwe zangeres welke naast zanger Sjef op het podium zou kunnen staan werd contact gezocht met Ann. En sinds die tijd gaat het hard met de band. De combinatie "op het front van de band" met de charmante, goed ogende zangeres Ann en zanger/entertainer Sjef blijkt een geweldig succes te zijn. 
 

Het maakt de band niets meer uit hoeveel mensen er zijn voor een optreden. Ieder optreden weer weet de band alle aanwezigen compleet uit zijn / haar dak te laten gaan. Met een enorm improvisatie vermogen en ontzettend veel interactie met het publiek heeft Big Nick een leidende rol in het covercircuit. Met meer dan 100 optredens per jaar bewijst de band bijna dagelijks een band te zijn die overal gewild is. Van de drukke feesttent tot het meest intieme besloten bruiloftsfeest. In mei 2012 komt Pascal de band versterken.  Samen met bassist Gunther en drummer Pieter vormen zij de stevige basis van de band. Terwijl de ritme sectie voor een heerlijk stabiel geluid zorgt kan Pascal naar alle lust zijn creativiteit botvieren op alle nummers welke de band speelt. 
 

Big Nick wordt ondersteund door een prima licht- en geluidshow. Kortom Big Nick is dé ideale band voor alle kermissen, feesttenten, bedrijfsfeesten en bruiloften. Zij bewijzen iedere keer weer het gelijk van de opdrachtgever dat een optreden ook een echt feest moet worden!

Big Nick boeken doe je bij Viking Entertainment!

Big Nick boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Big Nick boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Big Nick boeken
Big Nick boeken
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095