Klanttevredenheid
9
Barbie boeken

Wil je Barbie (Samantha de Jongh) boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Barbie (Samantha de Jongh) voor een evenement.

Biografie Barbie (Samantha de Jongh)

Barbie was voor het eerst op televisie te zien in het programma Oh Oh Cherso en zijn vervolg Oh Oh Tirol. 

Op 6 maart 2012 begon Barbie haar eigen realitysoap met het programma Barbie's Bruiloft dat werd uitgezonden door RTL 5. Hierin werd ze samen met haar vriend Michael van der Plas gevolgd door camera's in aanloop naar hun huwelijk. De realityserie was een groot succes en hierna werd er al snel een vervolg gemaakt over Barbie haar zwangerschap en bevalling onder de titel Barbie's Baby.

In het voorjaar van 2013 keerde Barbie en haar familie terug op televisie, ditmaal in de serie Huisje Boompje Barbie, waarin Barbie samen met haar man en dochter worden gevolgd op hun zoektocht naar een ander huis. In het najaar van 2013 werd door RTL besloten om door te gaan met de realityserie deze gingen nu verder onder de naam Samantha en Michael en per seizoen werd deze titel aangevuld met het thema van dat desbetreffende seizoen. De eerste twee nieuwe series verschenen in het najaar van 2013 en het voorjaar van 2014 en verschenen onder de titel Samantha en Michael willen rust in de tent! en Samantha en Michael doe effe paranormaal!

De series bleken een succes, en zo verscheen in 2014 de serie Samantha en Michael houden zich Thai waarin De Jong samen met haar familie op vakantie gaat naar Thailand. In 2015 werd bekend gemaakt dat Barbie wederom in verwachting was. Dit resulteerde in de serie Samantha en Michael nemen er nog eentje die vanaf 2 juni 2015 op de televisie te zien was.

Vanaf september 2016 was Barbie weer op televisie te zien in de serie Samantha en Michael enkeltje Torremolinos. Hierin verhuisde Barbie samen met haar toenmalige man naar Torremolions in Spanje om een feestcafé te starten. Aan het einde van de serie kwam Barbie erachter dat Spanje niet haar ding was en besloot ze om samen met haar kinderen terug te keren naar Nederland. In het najaar van 2017 volgde een nieuwe en tevens laatste serie onder de naam Samantha en Michael scheiden ermee uit. In de serie besloten de twee om een einde aan hun relatie te maken en te gaan scheiden. Dit werd op de voet gevolgd door de camera

Barbie (Samantha de Jongh) boeken doe je bij Viking Entertainment!

Barbie (Samantha de Jongh) boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Barbie boeken

Barbie boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Barbie boeken
Barbie boeken
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095