Weekend Warriors boeken

Weekend Warriors boeken

Prijs v.a. € 2.750,- excl. BTW

  • Mitch Kerstens
  • Mindy op de bank boeken
  • Oktoberfest
  • Turn Up The 90's XS

Weekend Warriors boeken

Weekend Warriors boeken kan voor elk festival. Ze zijn de allernieuwste festivalsensatie op Nederlandse bodem. Deze podiumbeesten vuren tijdens hun explosieve show hit na hit op je af. Elk weekend spelen de Warriors alsof het hun laatste is. Met een dosis enthousiasme en een bak energie spelen ze af en toe hard en ruig, af en toe een beetje chaotisch maar dat gaat wel altijd samen met heel veel humor en interactie. Tijdens de 90 minuten durende show komen verschillende genres voorbij. Van Rock tot House en van Hip Hop tot Happy Hardcore, er is muziek voor iedereen. De show van de Weekend Warriors zit vol top nummers en is een aaneenschakeling van meezing-, spring-, luchtgitaar- en geluksmomentjes. De Weekend Warriors bestaan uit drie leadzangers, een klassieke én een jazz pianist en een scheurende snarenafdeling. Een 7 koppige band, die elke dansvloer vult. Een avond met de Weekend Warriors is muzikaal de meest verwarrende show in je leven, maar zit wel bordenvol met plezier. Weekend Warriors boeken, betekent een avond met ras entertainers. De Warriors zijn bijna overal geschikt voor. Ze spelen elk feest plat en dat hebben ze al meerdere malen bewezen op tentfeesten, studentenfeesten, festivals maar ook de Melkweg, Paradiso en het Concertgebouw moesten eraan geloven. Bekijk hier de promo van de Weekend Warriors. Ook dit jaar zijn de Weekend Warriors er weer klaar voor om elk festival op zijn kop te zetten. Gooi die W in de lucht!

Weekend Warriors boeken – Samenwerking Live & Booking

Door de Weekend Warriors te boeken, krijg je gegarandeerd een avond gevuld met top entertainment. De Warriors zijn exclusief te boeken bij Live & Booking. Door het samenwerkingsverband dat Live & Booking met Viking Entertainment heeft, zijn de Weekend Warriors ook bij Viking Entertainment te boeken. Vul vrijblijvende het offerteformulier in of kijk op de contactpagina als je liever telefonisch contact wil.

Weekend Warriors boeken – Social media

Weekend Warriors boeken? Dat doe je bij Viking Entertainment. Ben je nog niet helemaal overtuigd, bekijk dan hier de foto’s van de Weekend Warriors. Wil je graag op de hoogte blijven van de Weekend Warriors? Volg ze dan op hun social media kanalen. Facebook, Twitter, Instagram en YouTube.