Noah boeken

Noah boeken

Prijs v.a. € 2.395,- excl. BTW

  • Lijn 7 Boeken
  • Broadway Boeken
  • MmoozZ Boeken

Noah boeken

NOAH boeken betekent een onvergetelijk optreden. NOAH is een band die weet dat muziek en entertainment hand in hand gaan. NOAH is te omschrijven als een buitengewoon veelzijdige en flexibele band. Van Nirvana tot de vogeltjesdans en alles wat je daar tussen kunt bedenken.

Al 12,5 jaar blaast NOAH bij elk feest het dak eraf! Ze hebben al ruim 1000 succesvolle optredens gedaan en niets is te gek, te groot of te klein. De zwartepieten band van Jochem van Gelder voor 10.000 uitzinnige kinderen of bijvoorbeeld een bruiloft is voor NOAH geen probleem.

De band bestaat uit zes bandleden die weten hoe ze een feestje moeten bouwen! Een fantastische zanger, een prachtige zangeres en vier geweldige muzikanten zorgen voor een muzikaal hoogstandje. Op het podium zorgt deze zeskoppige band voor een enorm spektakel en interactie met het publiek.Alles wordt100% live gezongen en gespeeld. Dus geen tape’s die meelopen en geen kant-en-klare setlijsten. Pas op het moment dat NOAH het podium opstapt, wordt het repertoire gekozen. De band kan met gemak inspelen op het publiek, dus verzoekjes zijn altijd welkom! Bekijk hier de andere video's van NOAH.

Boek je NOAH dan krijg je altijd entertainment van de hoogste plank, zijn ze altijd verbluffend en gaan zij altijd voor de volle 100% om een top feest te maken. ‘NOAH heeft op ons bedrijfsfeest voor een grandioos feest gezorgd. Het was niet gewoon leuk, het was waanzinnig!’.

NOAH boeken – Het ontstaan van de naam

Als je NOAH boekt, krijg je the real deal! De naam NOAH komt van de trendy restaurantketen aan de westkust van Amerika. Toen jaren geleden iedereen fastfood tentjes begon, besloot ene Einstein Noah om het helemaal anders te doen. Zijn formule: back 2 basic, fair food en real flavors. Jaren later blijkt dit een geniale zet te zijn. Tussen alle fastfoodketens is er gelukkig nog plek voor Noah, the real deal. Bekijk hier de foto's van Noah

NOAH boeken – Exclusief bij Viking Entertainment

NOAH is exclusief te boeken bij Viking Entertainment. Voor informatie kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. We helpen je graag met alle mogelijke vragen!