Funhouse Boeken

Funhouse Boeken

Prijs v.a. € 1.300,- excl. BTW

  • Mindy Boeken
  • The Great Pianos Boeken
  • Immer Gerade Aus
  • Lijn 7 Boeken

Funhouse Boeken

FUNHOUSE is namelijk een super dynamisch live-feest, Soul,Disco&Dance van toen en nu gespeeld door 6,7 of 8 topmuzikanten,bestaande uit een strakke ritmesectie aangevuld met een zanger,zangeres saxofonist of een vette blazersectie.Funhouse is één en al enthousiasme en uitstraling en wij deinzen er ook zeker niet van terug om het publiek hierbij te betrekken. Hierdoor zetten we mede ook door  onze zeer goede geluidset en licht een show neer  waar niemand omheen kan als er gefeest moet worden.Met onze inmiddels jarenlange ervaring in binnen en buitenland mag je er 100 procent vanuit gaan dat je feest in handen is van echte “Partypro’s”

Bruiloft of Festival ?

Het maakt Funhouse echt niet uit of we moeten knallen op een bruiloft, een super chique feest of bedrijfsfeest ons motto en belofte is dat we van elk feest een feest maken om nooit te vergeten,waarbij t liefst ook iedereen samen met ons uit zn dak gaat ! We treden altijd uitvoerig in overleg met u als klant om alles volledig aan uw wensen aan te passen.

Your wish is our....

Misschien wilt u dat we een speciaal lied voor u spelen of iemand moeten begeleiden.
Of u wilt een supervette saxofonist erbij of nog beter een heuse blazersectie,of u wilt extra geluid en licht omdat u flink wil uitpakken,of een extra Dj voor in de pauzes ..het is allemaal mogelijk.,vaak gewoon op verzoek en soms voor een kleine meerprijs.Neem aub contact op met ons om voor uw feest uw "wishlist" door te nemen.

Funhouse bekijken

We kunnen ons voorstellen dat u door t enorme aanbod van bands door de bomen het bos niet meer ziet. U kunt natuurlijk al een hele goede eerste selectie maken aan de hand  van het audio en videomateriaal maar dan nóg mis je de sfeer en de chemie van een band.Daarvoor bieden wij de mogelijkheid aan elke optieklant ons een keer te komen bekijken.Dat kan altijd bij een openbaar optreden een repetitie of zelfs bij sommige besloten feesten als gast. Het ligt er een beetje aan wat voor u op dat moment het gunstigste en meest geschikte moment is maar we laten u altijd uit een aantal opties kiezen.