• Fragment Boeken
  • The Euros Boeken
  • Weekend Warriors Boeken
  • Party Criminals Boeken

Diss Nie Okay boeken

"DNO is niet gelikt, zij likken!" Met een "in your face" live-show, waarin zowel klassiekers als moderne nummers liefdevol misbruikt worden, zijn ze een welkome afwisseling in het coverbandcircuit en aan je ontbijttafel de volgende ochtend.

Diss Nie Okay heeft al bewezen dat ze thuis horen op de grotere festivals en podia. Zo hebben ze o.a. gespeeld op de Zwarte Cross, Oerrock Festival, Mainstage TT Nacht Assen, Koningsdag Grote Markt Groningen en tijdens de Roadtrip van het Sziget Festival in Budapest. Ook heeft de band zijn sporen achtergelaten bij radiozenders 3FM, Radio538 en de vele dorps – en studentenfeesten in heel Nederland.

In 2018 tourt  Diss Nie Okay  als volledige productie met Twinxx special effects.

De samenzang en arrangementen zijn direct herkenbaar als signature DNO elementen terwijl het publiek steevast kapot kan gaan op de herkenbare aspecten van de muziek. De geloofwaardigheid van de jongens als muzikanten staat hoog in het vaandel dus alle glitterpakjes, Aussies en andere verkleedartikelen worden thuisgelaten om de tent keer op keer op eigen kracht omver te blazen.

#areyoureadyfordiss?

 

Diss Nie Okay boeken - Exclusief bij Viking Entertainment

Diss Nie Okay is exclusief te boeken bij Viking Entertainment. Alle boekingsaanvragen wordt door Viking Entertainment verwerkt. Dit betekent dat Viking Entertainment altijd de juiste inzicht heeft in de agenda van Diss Nie Okay. Kijk anders ook eens op onze Social Media kanalen om de hoogte te blijven van het laatste nieuws en acties. FacebookTwitterYoutubeInstagram.