Baby Blue boeken

Baby Blue boeken

Prijs v.a. € 3.995,- excl. BTW

  • Jailhouse Jimmy
  • SPOT!
  • Steam boeken
  • Lijn 7 De Act

Baby Blue boeken

Baby Blue boeken voor je event? Dan bereid je voor op een totale gekte. Deze zes jongens staan garant voor een optreden met een enorme dosis enthousiasme. Met een steengoed repertoire wordt het publiek van begin tot eind geboeid. De boel zal op zijn kop komen te staan. Elke keer weet Baby Blue het publiek te raken, ongeacht tijdstip, locatie en publiek. Sinds de start van deze band veroveren zij in een razend tempo Nederland. Eigenlijk is elke locatie al wel een keer aangedaan. Van kroegen tot enorme feesttenten tot supportshows voor De Dijk, BZB en Golden Earring. Dit jaar staan er weer mooie festivals op de planning: 7th Sunday, Zwarte Cross, Vierdaagsefeesten Nijmegen, Dicky Woodstock Festival en Festyland. Door de frisse en jonge uitstraling werkt dit erg aanstekelijk op het publiek. Voeg daarbij een breed en zeer toegankelijke muziekrepertoire aan toe en ze vliegen je om je oren. Alle leeftijdscategorieën zullen deze band enorm waarderen. Baby Blue speelt enorm breed: Pop, Rock ‘n Roll, Nederlandstalige en zelfs een foute zomerhit, alles om te zorgen voor een onvergetelijke avond. Baby Blue stelt ook als voorwaarde dat iedereen het moet kennen, zodat iedereen het luidkeels mee kan zingen, dansen en springen! Baby Blue staat voor gegarandeerd feest. Bekijk hier de video’s van Baby Blue.

Baby Blue boeken? - Exclusief bij Viking Entertainment

Baby Blue is exclusief te boeken bij Viking Entertainment. Viking Entertainment heeft namelijk een exclusief samenwerkingsverband met Live & Booking. Door deze samenwerking is Baby Blue exclusief te boeken bij Viking Entertainment.

Baby Blue boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden

Interesse om Baby Blue te boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden en interessante prijs van Baby Blue. Vul vrijblijvend volgend offerteformulier in en eén van onze medewerkers zal contact met je opnemen, om je offerte nader te bespreken.