Band boeken

Band_boeken

Band boeken voor een evenement? Dan is een samenwerking met Viking Entertainment perfect! Viking Entertainment heeft zich namelijk gespecialiseerd in het boeken van bands. Bijna 365 dagen worden er offertes verstuurd, contracten gemaakt, locatie bezoeken en ga zo maar door. Een band boeken is voor elk event een goede keuze. Ben je een opdrachtgever voor een feesttent, kermis, café/kroeg, bedrijfsfeest of bruiloft. Een band is zeker breed inzetbaar. Maar waarom zou je nu een band boeken via Viking Entertainment. Wij geven als reden omdat wij spreken uit ervaring. Enkele medewerkers van Viking Entertainment spelen zelf ook in een band. Hierdoor kennen onze medewerkers eigenlijk alle ins en outs wat er komt kijken als het gaat om een band te boeken. Deze ervaring en kennis hebben niet veel andere kantoren. Het tweede is dat het merendeel aan bands exclusief aangesloten zit bij Viking Entertainment. Zo hebben wij voor elke klant een goede band in onze eigen stal. De bands hebben Viking Entertainment het vertrouwen gegeven om de zaken voor de bands af te handelen. Dit is een duidelijk voorbeeld van dat er veel mensen vertrouwen hebben in het zaken doen met Viking Entertainment. Viking Entertainment heeft ook al voor vele grote opdrachtgevers een band mogen boeken. Denk hierbij aan de Rabobank, Fontys, Heineken. Daarnaast heeft Viking Entertainment ook grote festivals mogen voorzien van een band. Bekijk hier ons aanbod van bands. Neem vrijblijvend contact met ons op. Viking Entertainment kijkt uit naar een prettige samenwerking om een band te boeken. Viking Entertainment streeft naar ene fijne samenwerking waar in jij als klant centraal staat.

Band boeken – Kijkdata

Twijfel je nog welke band je wilt boeken voor je event? Het is altijd mogelijk om vrijblijvend naar een ander optreden van de band te gaan kijken. Viking Entertainment kan regelen dat je van de verschillende kijkdata krijgt waar je kunt gaan kijken. Op basis van deze optredens kun je dus ook een beslissing maken welke band je boekt. Neem hiervoor contact met ons op.

Band boeken – Partners

Viking Entertainment is gespecialiseerd in het boeken van bands, maar heeft zich zeker ook uitgebreid op andere vlakken. Zo is Viking Entertainment verschillende samenwerking aan gegaan om zo te zorgen dat de klant op alle vlakken kan worden bediend. Kijk anders met onze partners en misschien bieden ze je ook iets voor jouw event : Your Agency, BuroNL, Live and Booking., Trouwliedjes.nl en Viking Events.