Klanttevredenheid
9
Back 4 More boeken

Wil je Back 4 More boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Back 4 More voor een evenement.

Biografie Back 4 More

 

Uw Partyboosters, een energieke ervaring!!
Dat dit het motto is van deze semi-professionele coverband die een boeiende liveshow neerzet zal niemand meer vreemd in de oren klinken. Het aanstekelijke enthousiasme werkt altijd weer magnetiserend op het publiek wat  blijkt uit de vele positieve reacties en optredens. De afgelopen jaren heeft B4M haar naamsbekendheid in het covercircuit met tomeloze inzet weten te verwerven. 
 

B4M bestaat uit 4 mannelijke musici en op het front 2, ja je leest het goed, 2 zangeressen!! Beide zangeressen met verschillend stemgeluid en uitstraling die het publiek met de andere bandleden, die ook leadzang voor hun rekening nemen, moeiteloos weten te bespelen door hun jarenlange ervaring.
 

B4M zet een energieke live-muziek show neer zoals muziek bedoeld is. Geen voorgeprogrammeerde samples of vaste setlijsten, maar wel muziek recht uit het hart, spontaan, inspelend op het publiek en met een dosis humor. Maar vooral alles wordtlive gespeeld met uitstekend geluid en spetterende licht/mediashow voor iedere gelegenheid!!
 

B4M heeft in de loop der jaren een zeer breed repertoire opgebouwd van klein/ akoestisch naar pop / rap / soul / dance / latin / reggae / feestnummers maar ook keihard scheurende (boeren)rock- en metal.
 

B4M is altijd up-to-date met de meest actuele TOP40 nummers, speelt voor jong en oud en staat bekend om haar veelzijdigheid en alles kan (ook op verzoek) de revue passeren.
 

B4M is uitgegroeid tot een vooruitstrevende coverband met een sterke live-reputatie en weet hoe een boeiende, energieke show neer te zetten. Daardoor is ze een graag geziene coverband op festivals, evenementen, in feesttenten, kermissen, maar ook op bedrijfsfeesten en bruiloften.
 

BACK4MORE deelde afgelopen jaren het podium met vele artiesten zoals:

Amy McDonald / 2 Brothers on the 4th Floor / Kane / Ilse de Lange / Van Dik Hout / Gebr. Ko / Vengaboys / Nick en Simon / Wolter Kroes / Jan Smit / Monique Smit / 3JS / Thomas Berge / Jannes / Mooi Wark, om maar eens enkelen te noemen.

Tevens wonB4M in 2006 "The Clash of the Cover Bands" Overijssel en stond zij in datzelfde jaar in Paradiso!

BACK4MORE, Dé garantie voor een risicoloze boeking voor ieder evenement!
BACK4MORE, 100% Live Music & Entertainment!
BACK4MORE, Pumping Energy!
BACK4MORE, Uw Partyboosters, een energieke live-ervaring!

 

Back 4 More boeken doe je bij Viking Entertainment!

Back 4 More boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Back 4 More boeken
Back 4 More boeken
Back 4 More boeken

Back 4 More boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Back 4 More boeken
Back 4 More boeken
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095