Ronnie Flex

Ronnie Flex, een rapper / zanger uit Capelle aan den IJssel die op het punt staat om Nederland te veroveren met zijn aanstekelijke mix van Hip-Hop, Grime, Dancehall en Dubstep. Vanaf zijn 16e staat hij al op de stage met o.a. Mystery Land en de TMF Awards achter zijn naam.

Naast het performen produceert hij ook zijn eigen tracks maar wordt hierin bijgestaan door producer Boaz v/d Beatz. Zijn samenwerking met o.a. Boaz en Mr.Polska resulteerde in de succesvolle single en videorelease van 'Soldaatje', 'Allermooiste Feestje' en 'Nooit Meer Slapen'. In 2012 tekende Ronnie Flex majorlabel TopNotch, won hij van de State Award 'Rookie Of The Year' en behaalde hij de finale van de Grote Prijs van Nederland. In 2013 gaf hij dit succes een vervolg met de releases van de single en video van 'Tankstation' en 'Onder Je Lokken', de soundtrack van bioscoopfilm 'Feute Het Feestje. 

Op dit moment is Ronnie Flex druk bezig met de afronding van zijn debuutalbum, welke in 2014 het licht zal zien. Het moge dan ook duidelijk zijn, 2014 wordt het jaar van Ronnie Flex