André Hazes JR

André Hazes JR

Prijs v.a. € 7.950,- excl. BTW

  • Hans Freie Boeken
  • Lekke Band Boeken
  • Vegas boeken
  • Ferry Doedens boeken

André Hazes JR

André Hazes Jr. (210januari 1994), door velen Dré Jr. genoemd, is een Nederlandse zanger en de zoon van volkszanger André Hazes sr. Hij was de meest trouwe supporter van zijn zus Roxeanne tijdens haar So You Wannabe a Popstar-avontuur. Hij dacht toen nog geen zangambitie te hebben. Hij wilde graag acteren. Het liefst in een film.

Voor het album ‘Samen met Dré’ nam hij postuum een duet op met zijn vader: ‘Bedankt Mijn Vriend’. Het lied was oorspronkelijk geschreven in 1988.  Het duet tussen vader en zoon kwam in oktober 2007 op nummer één in de Nederlandse Top 40.Drie weken lang voerde vader en zoon Hazes de hitlijsten aan. Voor André Jr. was dit bijna niet te geloven: “Ik ben 13 jaar en ik heb nu al (samen met mijn vader) een nr. 1 hit!”, zei hij daarover. André Jr. kwam er hierdoor achter dat hij zingen toch wel erg leuk vindt! Ook deed Dré in 2007 mee aan de kinderversie van sterren dansen op het ijs bij sbs, namelijk kinderen dansen op ‘t het ijs om donateurs te werven voor het Nelson Mandela Kinderfonds.

In mei 2008 tijdens het concert ‘Samen met Dré’ in de Amsterdam Arena zong Dré Jr. onder andere het duet met zijn vader ‘Bedankt mijn Vriend’. Ook in het theater doet Dré Hazes Jr. op zijn jonge leeftijd van zich spreken. In 2008 en 2009 is Dré Jr. te zien en te horen geweest als Frank in de musical ‘Kruistocht in Spijkerbroek’ naar het boek van Thea Beckman. “De mooiste avond van ons leven”, zouden hij en zijn zus Roxeanne hier later over zeggen In 2009 werd ook de stem van Dré gekozen voor de stem van Wybie in de Nederlandse bewerking van de 3D-animatiefilm ‘Coraline en de geheime deur’ .

Op 15 mei 2009 kwam de eerste solo-single uit van de 15-jarige Dré Hazes Jr. met de titel ‘Dat weet je…’. Een vrolijke zomernummer met een eigen geluid dat jong en oud aanspreekt en waarmee Dré definitief in de voetsporen treedt van zijn grote voorbeeld, zijn vader. De single is de voorloper van zijn CD die in het najaar van 2009 verscheen. Zowel de single als het album zijn geschreven en geproduceerd door Emile Hartkamp en Norus Padidar (Producers van o.a. Frans Bauer, Marianne Weber en Rene Froger).