Klanttevredenheid
9
Anseltaler boeken

Wil je Anseltaler boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Anseltaler voor een evenement.

Biografie Anseltaler

We schrijven het jaar 1977……. Drie vrienden uit de regio Kerkrade hebben het idee om hun individuele hobby en vaardigheden te gaan bundelen door een muziekgroep op te richten. Hoofdelijke doelstelling “het entertainen van hulpbehoevenden en zieken uit hun regio”. Omdat er in het dorp van initiatiefnemer Leo Fincken een beek genaamd “de Anseltaler“ stroomt word deze naam dan ook gekoppeld aan hun nieuw groepje. Na een aantal jaren met veel succes het Volkstümlich woord in de regio verkondigd te hebben komen de drie wijzen uit het Zuiden in contact met platenmaatschappij TELSTAR. De muziektitan Johny Hoes ziet wel wat in het soort muziek wat de mannen brengen, want per saldo is hun genre toch vrij uniek te noemen in Nederland. De opnames volgen en Anseltaler brengen in de komende 10 jaren veel gevraagd vinyl uit.

Na een aantal interne veranderingen en wisselingen zijn we nu anno 2016 aanbeland bij de huidige formatie Anseltaler waarin 5 vrienden uit het verleden en heden intussen de Limburgse grens ver overschreden hebben maar nog steeds met dezelfde doelstelling musiceren “ Het entertainen van mensen”. Wij mogen dan ook een blijk van waardering en dank uitspreken aan alle muzikanten die er zorg voor gedragen hebben dat de Anseltaler nu 40 jaar na dato nog steeds “ Alive & Kicking” en een tevens goede muzikale toevoeging zijn op uw Oktober, Bier, Wiesen, Carnaval of elk ander feest waar het dak eraf moet!

Anseltaler boeken doe je bij Viking Entertainment!

Anseltaler boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Anseltaler boeken

Anseltaler boeken?

EUR Prijs v.a. € 2150,- excl. BTW
Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Anseltaler boeken
Anseltaler boeken
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095