Klanttevredenheid
9
Acoustic 4 Fun

Wil je Acoustic 4 Fun boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Acoustic 4 Fun voor een evenement.

Biografie Acoustic 4 Fun

Drie muzikanten  onder de naam ‘Acoustic 4 Fun’ spelen op eigen wijze bekende songs in een akoestisch jasje. Met een uitgebreid repertoire is Acoustic 4 Fun te boeken voor bedrijfs- en privé feesten, jubilea, huwelijksfeesten en verjaardagen.  Door de compacte opstelling is Acoustic 4 Fun bij uitstek goed te plaatsen op diverse locaties. Uw feest wordt muzikaal aangekleed waardoor er een sfeervolle ambiance ontstaat. Van intieme sfeermuziek tot een swingend feest met een avondvullend programma.

Acoustic 4 Fun boeken

Het trio is naar wens uit te breiden tot een kwartet aangevuld door een bassist, pianist, of zelfs uit te breiden tot een volledige band met bas, drum en blazers. Muziek is een universele taal die Acoustic 4 Fun op eigen wijze weet over te brengen aan het publiek.

Acoustic 4 Fun boeken doe je bij Viking Entertainment!

Acoustic 4 Fun boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over dit trio. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Acoustic 4 Fun boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Acoustic 4 Fun
Acoustic 4 Fun
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095