Klanttevredenheid
9
Abba Fever boeken

Wil je Abba Fever boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Abba Fever voor een evenement.

Biografie Abba Fever

Uitgeroepen tot de Beste Tributeband van Nederland 2018 is Abba Fever uitermate geschikt om uw feest of evenement een thema te geven waarbij alle gasten uit hun dak gaan!
 
Met twee fantastische zangeressen als Agnetha en Frida en twee swingende rasmuzikanten als Benny en Bjorn, zorgt Abba Fever voor een levensechte seventies-sfeer op ieder podium. Dancing Queen, Mamma Mia en Waterloo: geen enkele ABBA-tophit wordt overgeslagen en ook de echte ABBA-fans worden verrast met enkele vergeten, maar prachtige albumtracks. Abba Fever onderscheidt zich door de prachtige handgemaakte kostuums en adembenemende stemmen van de zangeressen. Dit alles maakt een show van Abba Fever tot een onvergetelijke meezingavond!
 
Abba Fever is te boeken in verschillende formaties:
- Abba Fever Original: De grootste ABBA-hits verwerkt in een interactieve show met de vier ABBA-muzikanten. De tapeshow duurt maximaal 45 minuten inclusief toegift. Bij Abba Fever Original zorg u zelf voor een licht- en geluidshow.
- Abba Fever XL: De Abba Fever Original show, aangevuld met een complete 5-koppige liveband. De show duurt maximaal 2x 50 minuten inclusief toegift. Aanpassing in tijdsduur is mogelijk.
- Abba Fever XS: Een mini-versie van de Abba Fever Original Show, met alleen onze twee zangeressen. De show duurt maximaal 30 minuten inclusief toegift. Bij Abba Fever XS zorgt u zelf voor de podiumaankleding en licht- en geluidshow.   

Abba Fever boeken doe je bij Viking Entertainment!

Abba Fever boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Abba Fever boeken
Abba Fever boeken
Abba Fever boeken
Abba Fever boeken
Abba Fever boeken
Abba Fever boeken
Abba Fever boeken
Abba Fever boeken

Abba Fever boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Abba Fever boeken
Abba Fever boeken
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095