Klanttevredenheid
9
A-matic boeken

Wil je A-matic boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van A-matic voor een evenement.

Biografie A-matic

DJ A-matic is een allround DJ. Hij draait de hedendaagse hits uit de Top 40 en Top 100, de classics uit de jaren 70 – 80 en 90, maar ook R&B, Urban, en House zoals Electro, Groove, Club, Trance, Hardstyle. De gezellige Nederlandstalige meezingers en feestnummers komen desgewenst ook aan bod. DJ A-matic is van alle markten thuis, en combineert zijn muziek met veel interactie met het publiek. Presenteren is voor DJ A-matic ook geen probleem.

De interactie tussen het publiek en DJ is belangrijk voor de avond, contact hebben met de mensen, weten wat er speelt in de zaal. Door zijn eigentijdse actuele stijl en de aansluiting op de muziekaanvraag van het publiek wil hij iedereen in het publiek een topavond geven. Het doel is tenslotte om het publiek met een voldaan gevoel naar huis te laten gaan.

Op zeer jonge leeftijd maakte DJ A-matic kennis met de muziekwereld. Hij begon te draaien in de plaatselijke jeugdsoos. Naast draaien deed hij ook veel werkzaamheden als technicus in licht en geluid bij diverse bedrijven op allerlei evenementen. De tijd dat DJ A-matic zelf avondvullend ging draaien liet niet lang op zich wachten. De weekenden werden steeds drukker. Hij ging al snel van regionale naar landelijk bekende cafe’s, discotheken, partycentra en feesttenten.

Voor bedrijfsfeesten is A-matic ook zeer goed inzetbaar omdat hij een zeer allround draaistijl heeft en in alle muziekstijlen bekend is. Voor diverse gerenommeerde boekingskantoren en evenementenorganisaties verzorgde en verzorgt hij feestavonden voor bedrijven en feesten in de privésfeer (verjaardagen, bruiloften). Bedrijven waar hij onder andere feesten voor verzorgd heeft zijn Shell, Texaco, Van der Valk, MV Travels, G4S. Ook studentenverenigingen behoren tot zijn doelgroep.

A-matic draait regelmatig op Teenageparty’s en Schoolfeesten voor de leeftijden van 13 tot 18 jaar. Een fenomeen wat steeds populairder wordt in het land, met name de discotheken. Op het moment draait A-matic ook als resident op diverse Classics-feesten. De draaistijl van een dergelijke avond bestaat uit alle toppers uit de jaren 70, 80 en natuurlijk 90. Dit alles afgewisseld in hoog tempo.

A-matic boeken doe je bij Viking Entertainment!

A-matic boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

A-matic boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
A-matic boeken
A-matic boeken
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095